TOP3 najwiekszych rozczarowan gier w jakie graliscie w 2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez J4Z66 · Opublikowano
Co robi DLSS Q? FG to generator. FG dodaje mi odczuwalnego laga. Czytałem, że jest jakaś technologia NV, która może to kompensować, ale w Indiana chyba nie widziałem takiego ustawienia. Czyli taki ogólny standard na kampanię, na PC, to 60kl można powiedzieć? Sorry za głupie pytania. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Byle cena 5070Ti nie wystrzeliła w kosmos bo też zrobię wtedy Hold i przeczekam do wersji Super na Switchu2 -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@Kamiyanx Płeć biologiczna to sprawa zero jedynkowa. Ale że rzeczywistość nie jest idealna i rodzą się ludzie z poprzestawianymi kabelkami a wręcz i nieścisłościami fizycznymi no to co zrobisz? Przecież nie oddasz do utylizacji. Nawet w przypadku tych nieścisłości przy urodzeniu lepiej aby osoba przez lekarza była przypisana do jednej z tych dwóch płci, choćby ze względów medycznych. Bo co to za płeć nieokreślona albo inna? Fajnie kiedy lekarz który cie otworzy albo poda określone hormony ma czas sprawdzić jakie w zasadzie narządy (specyficzne dla płci) posiadasz i na których hormonach się opierasz. Możemy mieć kobietę, która poza tym że jest hetero i ma zupełnie kobiecy wygląd jest naszpikowana cechami typowo męskimi, zachowaniami typowo męskimi. To samo dotyczy mężczyzn. Jest przecież całe spektrum szarości. Ale ja naprawdę nie wiem czy dobrym pomysłem jest tworzenie kryzysów tożsamości nadając całemu spektrum gradientu odrębne nazwy. O tym że te osoby chyba na czole musiałyby wydrukować sobie odpowiedni zaimek nie wspomnę Mój ulubiony cytat z nowego Dragin age: - Jestem niebinarna (ny, ne, noum????) - Co to znaczy? - Właśnie powiedziałam (em, omu um????) niebinarna A teraz moje ulubiona część, czyli ta której nie ma: - Nie "kutwa" nie powiedziałaś, po prostu powtórzyłaś pojęcie, które nie mało kto rozumie. Czy mam zaczęć robić pompki za użycie niewłaściwego zaimka? W ten sposób ja też jestem niebinarny, zapewne jak 90-100% ludzi tutaj. Ja jednak mimo posiadania również cech kobiecych wolę nie mam problemu z określeniem swojej tożsamości. Inaczej by mi odbiło gdybym miał się wrzucić do jednego z bliżej nieokreślonego zbioru worów. No i faktycznie musiałby sobie zrobić pieczątkę na czole. To jest robienie również względnie normalnym ludziom wody z mózgu jakąś niezrozumiałą ideologią. -
Przez GS01 · Opublikowano
Stalker (spaskudzony DLSSem) -
Przez sabaru128 · Opublikowano
Fabułę główną przeszedłem i jedynie co mi chyba zostało to czyszczenie mapy z ikonek. Tak się zastanawiam czy da się pozbyć wojska z mapy?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi