Sylwester 2024/25 z Ithardware-wątek imprezowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Kadajo na moją logikę czasowa wyłączność na DLSS 4.x to może być prosta strategia sprzedaży. Strategie łatwiej po prostu zmienić. Teraz to nVidia rozdaje karty. Musimy czekać na testy i miarodajne informacje o wydajności. Na moje karty i tak będą znikać w mgnieniu oka przy tym szale na AI i budzacym się krypto. Jesli ktoś ma 4090 i gra w 1440p to ciśnienia nie ma, przy 4k fajnie byłoby zmienić na 5090 bo 5080 to imho krok w tył przy tych informacjach co mamy. 5080 wydaje mi się że mimo wszystko też nie będzie łatwo kupić. Także gracze są niestety w żopie 😢 -
Przez Umpero · Opublikowano
Ejj nie przy ludziach. Idźcie z tym do toalety albo do jakiegoś schowka na mopy -
Przez nemar · Opublikowano
@GordonLameman No jak ktoś jest członkiem partii, która to wcale, a wcale nie ostrzy sobie ząbków na wspólną brunatną koalicję z PiSem, to ma prawo tak mówić. Niestety nawet w tak oczywistych sprawach jak trójpodział władz i niechęć do dyktatur jesteśmy przedzieleni na pół. Czasem mam wrażenie, że jakby Bosak czy Kaczyński powiedzieli, że niebo jest purpurowe to też byśmy się podzielili na obóz niebieski i purpurowy. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Cieszcie się, że tu nie ma prawdziwego Pana Marudę, który był w stanie realizować na Labie tymczasowe zamykanie tematu, rozdawanie niedługo potem absurdalnych banów, a po skończonej "robocie" spamować gdzie indziej udając świętoszka .
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi