Sygnaturki pod odpowiedziami przy przeglądaniu na telefonie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Przeciez 4090 leci 400-430 w większości gier. Więc jak tam będzie 570W to będzie te 520-530W lekko łykał ciągle. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Ja Exodusa przeszedłem 2 razy. W tym jeden raz wersję z rozszerzonym RT. Grafika mega i mi akurat scenariusz się podobał. Stalker na razie zrobił won z dysku bo mam dość biegania już. Kiedyś może dokończę jak będzie mod z koniem albo Uazem -
Przez galakty · Opublikowano
Exodus jest nudny, on się broni głównie grafiką. Za to dwie pierwsze gry były super dla mnie. Stalker mnie nigdy nie nudził, ale przy dwójce czekam aż ogarną problemy, o ile w ogóle ogarną. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Wrzuć to pod wodę po prostu. Masz sporo ciszej i sporo chłodniej. Te karty i tak będą łykać w peak'u może te 600w a nie w trybie ciągłym lol. To samo biadolenie było przy okazji premiery 4xxx na labie. Wszyscy malkontenci jęczeli że będą grzałki i pobór prądu taki że agenci rządowi będą jeździć po domach i sprawdzać czy norm unijnich nie przekraczasz (nie pamiętam teraz nick'a ale jakiś łeb z takim argumentem wyskoczył 😀). A skończyło się tak że kulturą pracą 4xxx zamiotła Ampere pod dywan 🤣 -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Dokładnie, ja swojego ustabilizowałem w idlu na 42/45 chłodzenie zmieniłem jak w sygnaturce , fakt że w pokoju około 25*, mimo wszytko 35* to ja nie widziałem w idlu na tym procesorze. Pod obciążeniem np. BF 2042 jak najbardziej temperatura nie przekracza 60*, CB24 20 rundek 67/68*.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi