Kadajo 7 426 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia A w sumie, cinematic Exp... i can take it
j4z 945 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) U mnie podobna sytuacja, jak z tym jak to go pepełe okrzyknęło, konkurentem GTA. Mimo że jest do z piracenia, to best I can do is odlać się na to ciepłym moczem... I znowu indyki ratują sytuację. 29.08 premiera Shinobi. 12 minut temu, Kadajo napisał(a): i can take it Do you speak English? Yes I don't. Edytowane 26 Sierpnia przez j4z
Funky Koval 127 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Granie w stałych 60 fps jeszcze bym zdzierzył ale ta gra ma dropy. Jak radzicie czekać czy na razie olac zupelnie? Oni to wgl moga naprawoc czy UE 5 skresla ta gre na pc?
tomcug 2 451 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 39 minut temu, Funky Koval napisał(a): Oni to wgl moga naprawoc czy UE 5 skresla ta gre na pc? Jeszcze nie wyszedł do żadnej gry na UE5 patch, który by wyraźnie zwiększał wydajność. Nie wyjdzie i do tej, wymagania są jakie są, kupujesz albo nie i koniec.
Funky Koval 127 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia I9 12900 + rtx 4080 bede mial stale 60 fps czy stuttery?
SaRaSaRa 13 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Godzinę temu, Funky Koval napisał(a): Granie w stałych 60 fps jeszcze bym zdzierzył ale ta gra ma dropy. Jak radzicie czekać czy na razie olac zupelnie? Oni to wgl moga naprawoc czy UE 5 skresla ta gre na pc? To jest gorszy problem - bo tu nawet nie chodzi o UE, czy PS5, czy pecety, a o to, że to jest połączenie UE5 + Konami Tego się nie wyklepie przez najbliższy rok
Kadajo 7 426 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Bez DLSS w 4K to nawet nie podchodź Ale trzyma te 60 FPS na Performance... more less I oczywiście jest stutter jak to na UE5 i to dość poważny. Jakby kto się chciał już na wstępie pobawić https://www.tentenpro.com/muni_shinobu/mg/frequency.html
caleb59 1 635 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Oni potykali się o własne nogi wydając starego Snake Eatera na Steamie, łatali grę BARDZO DŁUGO a i to nie jest idealnie, tutaj może być podobnie lub jeszcze gorzej.
ODIN85 3 505 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 57 minut temu, Funky Koval napisał(a): I9 12900 + rtx 4080 bede mial stale 60 fps czy stuttery? Bez dlss zapomnij.
Godlike 880 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Już jest ultrawide mod https://www.nexusmods.com/metalgearsoliddeltasnakeeater/mods/12 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Pograłem trochę i pomijając techniczne wtopy to sama gra wciąga jak oryginał. Chce się grac i grac i grac. Tyle że to nie zasługa Konami tylko Kojimy, od paradoks Graficznie jest naprawdę spoko, ale czemu to ma takie drakońskie wymagania jak te lokacje są takie małe to nie wiem. Polska bogaty kraj, tylko Szwajcaria jest lepsza
ODIN85 3 505 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia To ma jakieś multi? Bo tyle za 9h singla to przeginka.
Kadajo 7 426 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 9H to chyba jak będziesz kasetę przewijał... MGS 3 to minimum 20H
ODIN85 3 505 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) @lukadd już ograł w 9h. Edytowane 27 Sierpnia przez ODIN85
Kadajo 7 426 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia No spoko tylko to nie odzwierciedla normalnego przejścia gry. Szczególnie na wyższych poziomach trudności. Gra ma masę smaczków i fajnych rzeczy, polowa zabawy to odkrywanie tego. Jak ktoś już je zna to spoko. Ale jak ktoś gra w to po raz pierwszy to szkoda marnować zabawy. 9H to lecenie bezpośrednie znają już grę plus cutscenki których jest około 4H.
SaRaSaRa 13 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 34 minuty temu, ODIN85 napisał(a): To ma jakieś multi? Bo tyle za 9h singla to przeginka. Tryb mutli, Fox Hunt, akurat będzie dodane jako darmowy update 1
Necronom 431 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Godzinę temu, Kadajo napisał(a): Pograłem trochę i pomijając techniczne wtopy to sama gra wciąga jak oryginał. Chce się grac i grac i grac. Tyle że to nie zasługa Konami tylko Kojimy, od paradoks Graficznie jest naprawdę spoko, ale czemu to ma takie drakońskie wymagania... A idź pan, nie kuś 🙂 Za wyjątkiem jedynki wieeele lat temu to później w żadnego MGSa już nie grałem. Z chęcią ogram, ale nie w tym stanie gry i nie za tę cenę.
Kadajo 7 426 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Grę mogę polecić, bo jest epicka. A czy ktoś sobie ogra ta nowa, czy oryginał z MGS Collection to już jego sprawa
ODIN85 3 505 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 23 minuty temu, Necronom napisał(a): A idź pan, nie kuś 🙂 Za wyjątkiem jedynki wieeele lat temu to później w żadnego MGSa już nie grałem. Z chęcią ogram, ale nie w tym stanie gry i nie za tę cenę. Jest demo
Godlike 880 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, Kadajo napisał(a): No spoko tylko to nie odzwierciedla normalnego przejścia gry. Szczególnie na wyższych poziomach trudności. Gra ma masę smaczków i fajnych rzeczy, polowa zabawy to odkrywanie tego. Jak ktoś już je zna to spoko. Ale jak ktoś gra w to po raz pierwszy to szkoda marnować zabawy. 9H to lecenie bezpośrednie znają już grę plus cutscenki których jest około 4H. Ja to tym razem muszę odstrzelić dziadka w tej scenie co wyjeżdża na wózku na chwilę bo później wkrurzalem się szukając go po lesie Edytowane 27 Sierpnia przez Godlike 1
Rekomendowane odpowiedzi