Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Od kiedy legalna czynność jest prowokacją? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ostatnio reanimowałem po taniości kumplowi poleasingowego PC od HP. i3-2120 -> i5-2300 2GB DDR3 1333MHz CL9 -> 4x4GB DDR3 1333MHz CL9 No i miałem dylemat z dyskiem, bo stary WD2500AAKX był na wymarciu... miałem dokładnie taki sam ale z niskim przebiegiem (ok. 3000 godzin) ale zdecydowałem, że HDD w dzisiejszych czasach to masochizm i zaproponowałem swojego Patriota Burst 480GB. Nabite trochę godzin bo był ciągle wpięty, znowu służył jako magazyn na mało istotne pliki więc na pewno posłuży. Jak mi zabraknie miejsca to wleci trzeci SSD m.2 co by się człowiek nie zatrzymywał, a tym bardziej nie cofał w rozwoju -
Przez janek25 · Opublikowano
mam juz dawno wyceny na wszystko jaka instalcacja gazowa jak to nawet nie jest dotowane....wszystko jest w uchwałach antysomogowych dla danego terenu -
Przez janek25 · Opublikowano
Pamietam jak pół rou temu w Hiszpanii były zamieszki o imigrantów,praktycznie poziom Francji Co dla obywatela jest sufit to dla urzednika podłoga hehe -
Przez Dimazz · Opublikowano
chesz zamontować monoblok. Przejdź sie po sklepach hydraulicznych, z armaturą, z instalacją gazową, grzewczą, armaturą i poproś o numery do lokalnych hydraulików. Podzwoń popytaj.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi