Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Od tego by trzeba zacząć, że najem jest dla bogatych ludzi chcąc nie chcąc. Ja na obecnym etapie życia nie wyobrażam sobie kupować nowego co 3-4 lata, wolę wydać na inne rzeczy (np. kredyt ) Kupowanie nowego auta nigdy nie było i raczej nie będzie ekonomicznie zasadne, to zachcianka jak każda inna, tylko droższa. Zresztą o czym my mówimy jak w Polsce ludzie iPhony na raty biorą bo kasy brak... -
Przez galakty · Opublikowano
Gdzie niby? Praktycznie każdy telefon dziś ma OLED. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Chodzi spoko ogólnie, na pewno lepiej niż remake Dead Space ale niestety bez generatora klatek nie ma co marzyć o ultra + RT nawet w 1080p. -
Przez Paw79 · Opublikowano
Qrczaczek. Obejrzałem kilka materiałów na temat tego dodatku z yyy... Titanem. Toż to wygląda na wewnętrzny sabotaż. Nie wierzę że można było dopuścić do wypuszczenia czegoś o takiej jakości mając dobre intencje. Nie wiem- może to zlecenie od Tencentu by ostatecznie ukatrupić Shadowsa, albo ktoś z zarządu Ubi gra shorty na giełdzie? Inaczej nie da się tego wytłumaczyć. Przecież niemal równolegle wyszedł darmowy dodatek do AC: Mirage, który jest bardzo chwalony. Czyli są tam jeszcze niedobitki wiedzące jak robić kontent i nie jest tak, że wszyscy w studiu padli ofiarą udaru. Cóż- przynajmniej jest się z czego pośmiać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi