Seeba03 124 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Melduję się. Nawet Kubica nieśmiało zerka z dolnej półki 1 1
dannykay 620 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca Ponad 3 dychy przewagi mclarenów to trochę sporo, wow. 1
Gret 554 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Nieźli Ci debiutanci klasy A Ferrari chyba pogubione totalnie że ich tsubasa i albon zrobili. 1
dannykay 620 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Drzemnąłem ze 3 razy przy Sc, ale wstałem na to destruction derby Lando dźwignął Fajne podwójne wyprzedzanie dwóch Ferrari. Oscar vs Lewis w tej szybkiej szykanie w takich warunkach - wow. Ma jaja ten młody i będzie z niego mistrz. 1
huudyy 2 837 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) dobry początek sezonu, pełna oguriada u świeżaków, będą cyrki w Monako 2 godziny temu, dannykay napisał(a): Oscar ten to odwalił 30 i 300IQ move w przeciągu minuty (SC na pita dla Norrisa ). Ma potencjał chłop. Lawson w RB to porażka będzie na poziomie Pereza, drugi kierowca do znalezienia na wczoraj. No i Kimi! Iceman v2 w stawce jest kilku naprawdę dobrze prognozujących na WDC Edytowane 16 Marca przez huudyy 2
blabla123 837 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Ledwo wstałem, jakieś 3h snu ale warto było. Pogoda "dopisała", działo się dużo. Oby tak dalej. 1
Gret 554 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Ja byłem tak podekscytowany że wstałem nawet przed budzikiem. Wyścig spoko szczególnie na początek sezonu. McLaren wydaje się być nie do ruszenia przynajmniej na teraz, Max robi co może ale RB zjada opony bardzo szybko i tyle z jego starań. Ferrari wygląda na wolniejsze jak pod koniec tamtego sezonu, jeszcze z dwa takie wyścigi i wrócą do starego auta 1
blabla123 837 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca By ocenić potencjał aut to musi być wyścig z dobrą pogodą. Ogólnie by coś więcej ocenić potencjał to 2-3 wyścigi.
dannykay 620 Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca Tyle, że max to mastermind na deszczu, a do obydwu mcl nie miał podjazdu w czystym tempie. Mam oczywiście na myśli tempo na przestrzeni całego stintu. Na suchym będzie gorzej
blabla123 837 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca No ale nie miałem na myśli Maxa tylko całą stawkę. McL widać, że na chwilę obecną jest najszybszy. Reszta trudno ocenić, raczej już na dzień dobry odstają. Gekon w sumie też słabe tempo miał cały wyścig, że szkoda komentować na razie ale on też mocno średni kierowca imo więc trudno stwierdzić. Najbardziej to mnie ciekawi jak się będą młodziki rozpychać.
Arczevski 137 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca No no, Hamilton PP w kwalifikacjach do sprintu, a Norris przestrzelona końcówka. Strzelam że takich wtop Norrisa w kluczowych momentach może być jeszcze trochę w sezonie 1 1
dannykay 620 Opublikowano 21 Marca Autor Opublikowano 21 Marca Przy okazji Hamilton zrobił all time record na torze. Wieczorem obejrzę powtórkę. Graty. Tifosi już ręce w majtach 1
Gret 554 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Jutro pewnie będzie całkowity odwrót i Norris z Piastrim wszystko do końca weekendu wygrają ale fajne były dziś emocje.
dannykay 620 Opublikowano 21 Marca Autor Opublikowano 21 Marca Kibicuję mcl ale oby nie, bo zaraz znowu ich oskarżą o cyganienie na oponach
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Nie wiesz, że czerwone szybciej jeżdżą 1
Gret 554 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) Gowniany wyścig Ferrari po tych grande zaraz przestanie rozwijać bolid w tym roku i skończy na 5-6 miejscu Edytowane 23 Marca przez Gret
dannykay 620 Opublikowano 23 Marca Autor Opublikowano 23 Marca Leclerc i Gasly zbyt lekkie bolidy po wyścigu. Hamilton zbyt starta deska pod podłogą. Elo 1
huudyy 2 837 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) Ferrari jak zwykle grande, szkoda mi Szarla bo ładnie jechał mimo rozwalonego skrzydła. Slowson do wywalenia na już, nawet za Tsunami. Kimi DODD dostał chyba z litości, ledwo 8 bodajże dojechał. Edytowane 23 Marca przez huudyy 4
Arczevski 137 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Ciekawe czy Tsunoda już od Japonii wskoczy za Syna prawa. Ale z drugiej strony, to chyba coś w tym jest, że RBR to jednak trochę taczka dostosowana pod Maxa
dannykay 620 Opublikowano 23 Marca Autor Opublikowano 23 Marca Nie chce mi się wierzyć, że Ci goście nagle zapominają jak się jeździ, gdy wsiadają do drugiego RBR.
maras2574 891 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca W dniu 23.03.2025 o 15:45, huudyy napisał(a): Slowson do wywalenia na już Też mi się tak wydaje że pirat (H. Marco) zrobi podmiankę na kitajca
Rekomendowane odpowiedzi