Kulinaria, czyli co jadłeś/ugotowałeś albo o co chcesz zapytać
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Tylko źe w dwa lata to się można na dziurę w ziemi doczekać, w takiej sytuacji zakup na wtórnym praktycznie tarci sens... -
Przez miro · Opublikowano
a rozumiem, tam obniżają cenę kodem, po to żeby już nie robić tego z tym 100zł, przy grafice tego nie było, ok po prostu nei zauwazyłem tego "ich" kodu, jasne -
Przez Pentium D · Opublikowano
Co jest z tym F1 ostatnio. Na Sprincie usnałęm pod koniec jak Stroll gumę zmieniał a kwalifikacje to taka stypa, że przewijałem sesje na ostatnie 3 minuty. Najciekawszy moment to spin Gleglerka i zerwane naklejki przez Sainza. -
Przez Pitross20 · Opublikowano
Obecnie odpuszczam sobie tą gierkę właśnie z tego powodu, gość niby przyjacielski, a ładuje Ci w plecy, dziś na jakieś 10-12 rajdów, z 8 razy zgoniłem, albo w plecy dostałem, albo od razu w twarz ( goście wygirowani chyba max), i kurde mam nadzieje,że niektóre animacje ogarną, bo są ślamazarne... Te popier.... cwaniaki w punktach ewakuacji czekający na darmowy lot zaczynają wku..... Teraz wrócić z portu kosmicznego, lub z Stelli graniczy z cudem. Ja biegałem teraz głownie za blueprintami. -
Przez wallec · Opublikowano
Sprzedaj to. Tak jest z każdą grą na kartach AMD. Nawet jak ogarnąć w jakichś sterach to istnieje 50% szans na to, że w kolejnych popsują.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi