internet - Światłowód Play vs Tmobile
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jarux · Opublikowano
Dziś był jakiś armagedon na miejskie... 9km jechałem godzinę... -
Przez Kris194 · Opublikowano
PDT a nie ptd- Premier Donald Tusk. -
Przez Marucins · Opublikowano
Widziałem dość późno wpisy na igorslab ale portal już raz popisał się recenzją Alphacool Apex Stealth wszędzie ch... a u nich złote dziecko Więc wolałem podchodzić z dość dużą dozą krytyki. Tym bardziej że nie widziałem tam porządnego testu a taka raczej recenzja mini. Dodajmy do tego przesuwaną premierę i dość wróć baaaaardzo słabą dostępność zaczęło nasuwać się wiele pytań. Czy faktycznie to rozwiąże bolączkę złącza 12VHPWR? Odcięcie zasilania jak oferuje WireView Pro II GPU uważam za ostateczność. Obecnie podpiętą mam wtyczkę WireView Pro GPU. Ale ten Ampinel oferuje - NA PAPIERZE (mówię o tych pierwszych zapowiedziach i reckach) dużo więcej, więc WireView wcześniej czy później poleci na OLX. Jak szybko? Skoro masz fizyczny produkt u siebie pytam - czy realnie pomoże? Moim zdaniem odcięcie zasilania to ostateczność. Mogę zostawić włączony PC i wyjść do roboty gdy ten zacznie przewalać różnego rodzaju zapytania od agentów AI? Czy mogę zagrać w wielogodzinne sesje i np. podczas którejś iść normlanie do kibla a dla gry dać pauzę? Z tego co widzę masz chłodnice i wentyle wydmuchują powietrze na zewnątrz (prawidłowo) - temperatura przez to nie wpływa na działanie Ampinela? -
Przez Kyle · Opublikowano
... ale i tak kurde ładnie (szczególnie, że to nie 7" telefoniq) -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Te ptd to jakieś schorzenie? Jeśli chodzi o powrót Tuska to tu pytanie czy faktycznie taki materiał w 3 roku rządów z takim deficytem jak i brakiem jakiejś odpowiedzi za te dofinansowanie horeca jest co najmniej zabawne. Może wrócił by sobie zaszkodzić i przypomnieć.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi