Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Godlike napisał(a):

W gwoli ścisłości to co roku do FM późna zima wychodził taki patch

Dlatego gdzie nie czytałem, to każdy mawiał, że za FM warto zabierać się w styczniu po okienku transferowym, wtedy już gra jest w miarę grywalna i największe bugi były wyeliminowane, tutaj jest problem, bo mamy nieoficjalnie wczesny dostęp nowej wersji. 

Opublikowano

Wziąłem sobie GPU na 3 miechy,

chcę pograć w FM26, ale pytanie podstawowe:

- czy tylko w console edition można skipować / symulować mecz/wynik bez konsekwencji?

Chcę menadżerować, to oglądanie meczy mnie mierzi/nudzi/bez sensu... idzie to jakoś poustawiać tak?

I żebym nie musiał wszystkiego w klubie ustawiać?

Czy lepiej się w ogóle za to nie zabierać?

Grałem w CM02/03 : )

Opublikowano

Ja gram dalej mimo trochę utrudnień co pisałem wcześniej to gra jest grywalna, lecę 3ci sezon Arsenalem i cały jeden crash miałem, najbardziej wkurza odczytywanie nowych wiadomości, reszta ujdzie.

Znowu miałem 4te miejsce w PL ale wygrałem LM. Skład na nowy sezon Raya(G.Restes)-Ryszard Kalafior(M.Lewis-Skelly),Gabriel(Hincapie),Saliba(Mosquera),Timber(S.Kharebashvili) - E.Nwaneri(R.Mora(super talent z Porto!)),Odegaard(Zubimendi),Rice(N.De Cat),Saka(R.Garcia)- N.Paz(G.Mora) - Gyros (S.Aghehowa), do tego F.Macheda za jakoś 2lata za Gyrosa.

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niech w końcu gra wyjdzie z tej fazy beta testów.
Tekst z grupy na facebooku

Cytat

OKRZYKI Z ŁAWKI WRACAJĄ DO FM26! Potwierdzone!

Presja ma sens! Sports Interactive w specjalnym komunikacie odniosło się do rosnącego czasu, jaki gracze spędzają w trakcie meczu. W FM26 czas trwania spotkań zwiększył się aż o 51% względem FM24, co dla wielu przekłada się na większe poczucie pasywności. Potwierdzono, że okrzyki z ławki wracają do Football Managera.

„Choć pierwotne powody wycofania okrzyków były zasadne - funkcja nie działała tak jak powinna - to po analizie danych i uwzględnieniu Waszych opinii uznajemy, że powinniśmy byli pozostawić je w grze do czasu przygotowania lepszego rozwiązania. Przepraszamy, w tej kwestii się pomyliliśmy. Okrzyki wracają i to już niedługo” – czytamy w oświadczeniu SI.

Okrzyki będą działać dokładnie tak jak w FM24, czyli instrukcje zostaną przekazane przy najbliższym przerwaniu gry. W przyszłości studio planuje rozbudować tę funkcję, jednak teraz priorytetem jest przywrócenie jej obecnego działania, by zwiększyć immersję podczas meczów.

Powrót okrzyków nastąpi w następnym tygodniu, zaczynającym się 8 grudnia, wraz z "Content Update 1" – największą jak dotąd aktualizacją FM26. Patch wprowadzi również ulepszenia m.in. w ekranach wypożyczeń, wyszukiwarce piłkarzy, ofertach transferowych, treningu, silniku meczowym i wielu innych obszarach.

Zanim zadacie pytania... Tak, aktualizacja będzie działać na obecnych zapisach i nie trzeba zakładać nowej kariery. Studio zapowiada także dalsze prace nad poprawą immersji, m.in. poprzez rozszerzenie danych pomeczowych.