kanon7 379 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Potrzebuje przenieść dane z redmi (android) na Samsunga (android). Jakim programem najlepiej? Zależało by mi aby przenosił programy, wraz z ustawieniami, logowaniami, ale to chyba nie możliwe zależy mi w sumie aby przeniósł mi ustawienia, programu Drive Synlogy.
Katystopej 271 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Obecne androidy mają wbudowane oprogramowanie które przy pierwszej konfiguracji telefonu pozwalają podłączyć kablem usb c - usb c stary telefon i przenoszą wszystko, później zostaje nam się jedynie pologować do najważniejszych apek bankowych, mobywatel itp, gry czy zwykłe programy powinny być już zalogowane.
zakk87 27 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego próbowałeś samsung switch? Jeżeli nie przenosi danych to mi się kiedyś udało za pomocą Clockworldmod helium poprzez adb.
ODIN85 1 570 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 3 godziny temu, Katystopej napisał(a): Obecne androidy mają wbudowane oprogramowanie które przy pierwszej konfiguracji telefonu pozwalają podłączyć kablem usb c - usb c stary telefon i przenoszą wszystko, później zostaje nam się jedynie pologować do najważniejszych apek bankowych, mobywatel itp, gry czy zwykłe programy powinny być już zalogowane. Po Wifi też można.
Rekomendowane odpowiedzi