Komputer na am5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Póki co mam problem z tym zamkiem, myślałem, że awans na maks poziom otwierania pomoże ale nie ma bata, nadal tak samo. domyślne ułożenie, 1 i 2 chodzą same, 6 z 2, 5 z 4, 3 z 5, 4 połączona z 5 6 i 3. Nie mogę tego ruszyć, przez to, że 4 porusza tyloma na raz, to i 5 3 często są na samym krańcu i nie mogę ruszyć nie ma jak 5 i 3 ruszyć na środek, cały czas mam je na prawo, i ruch w lewo jest zablokowany bo nie ma miejsca. mógłbym poszukać na yt rozwiązanie ale tego póki co nie zrobiłem, zapisuję grę i próbuję ale po x ruchach blokuję 3 i 5 zakładkę, a wycisnąć je na środek jest problemem, za dużo kombinacji i jedno drugiemu zaprzecza. Nie szukałem poradnika, nie używam modów, zapisuję grę i testuję ale póki co poddałem się. Tylko ta skrzynia mi została. dokładnie ta skrzynia -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Microsoft has also published a supported game list. It includes: Forza Horizon 5, Forza Horizon 6, Forza Motorsport, Avowed, Starfield, Microsoft Flight Simulator 2024, STALKER 2: Heart of Chornobyl, The Outer Worlds 2, Ninja Gaiden 4, Silent Hill f W żadną z tych gier nie grałem i nie mam . Więc nie sprawdzę . Ale ciekawe. -
Przez Dominix · Opublikowano
Ja jechałem wczoraj Brazylię w takim ligowym tescie przed sezonem. Nie liftowalem, bateria wystarczyła na okrążenie i cały czas z inną osobą walczyłem, często się na prostej wyprzedzaliśmy bo on miał overtake a ja nie, ale ogólnie to jakiegoś wielkiego kombinowania nie ma. Wczesniej Monako jechaliśmy i to samk.Jak z botami karierę gram jest to nie widzę problemu z baterią, że trzeba jakoś mocno kombinować. A jak masz rzeczywiście problem to on https://youtube.com/@brendonleigh?si=YCSKZu6i7v07ik0s robi ostatnio poradniki jak na każdym torze, (dopiero chyba 6 zrobił) używać baterii, ale to już na taki topowy poziom.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi