Pomoc z nowa karta graficzna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
Mówisz że to Wielka i Absolutnie Nieprzekraczalna Czerwona Linia?! Która to już z kolei? -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Ok wybacz, nie musiałem pisać tego ostatniego zdania. Różnica są takie, że na asrockach zbudujesz mini-itx, micro-atx kompa, a na tych większych nie bardzo. Zakładając odpowiednio duże AIO na proca i porządny zasilacz ATX 3.0. Wiem, bo takiego chcę zbudować. Poza tym zabawnym jest, że ASRock Taichi przy mniejszych wymiarach wypada tak dobrze na tle większych kart. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Dokladnie tak, a gdyby wywalic tego czarnego i te nikomu niepotrzebne watki bo nie oszukujmy sie, ze te wybory tylko zaszkodzily i nie przyniosly totoalnie zadnych benefitow, chyba ze lepsze wyplaty tym, ktorzy za tym stoja. Mało tego, to co w poprzednich odlslnach bylo rozwodnione to tutaj jest jeszcze bardziej rozwodnione. -
Przez marko · Opublikowano
ale masz ten wężyk do mleka. Ekspres płucze ten wężyk z automatu? -
Przez huudyy · Opublikowano
AHA XD To czym było wysłanie Twardych, Abramsów, MIGów, Grotów na Ukrainę? Tak jak atak na ambasadora miał na nas sprowadzić nuklearną zimę? podatne głowy łapią durne pomysły jak gąbki, a potem powielają to między sobą jak te przekupy na rynku...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi