Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

6 marca będzie miała premierę Split Fiction. Przeżyj moc niewiarygodnych wrażeń, zanurzając się w różnorodnych światach Split Fiction – przełamującej granice kooperacyjnej grze przygodowej spod ręki twórców Gry Roku 2021, It Takes Two. Mio i Zoe to kompletnie różne pisarki – jedna tworzy science-fiction, druga uwielbia gatunek fantasy – niespodziewanie uwięzione we własnych opowiadaniach po tym, jak zostają podłączone do maszyny mającej wykraść ich twórcze pomysły. Żeby wyjść z potrzasku i zachować własne wspomnienia, będą musiały nauczyć się współpracy, posiąść najróżniejsze umiejętności i podołać osobliwym wyzwaniom, pisząc przy tym historię nietypowej przyjaźni zawieszonej między światami science-fiction i fantasy.
Split Fiction to wyjątkowa przygodowa gra akcji, wbijająca w fotele mnóstwem niesamowitych zwrotów akcji. W jednej chwili będziecie oswajać urocze smoczątka, by już za moment wcielić się w parę cyberninja, uciekać przed przerażającymi trollami czy unikać latających samochodów ciskanych przez zrobotyzowanego parkingowego. Niedorzecznie, wciągająco, ale zawsze ramię w ramię.

Jeśli ktoś będzie chętny to chętnie zagram z kimś po sieci. Posiadam własną kopie gry.

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, Jaycob napisał(a):
25 minut temu, Jaycob napisał(a):

Chętnie bym pograł, ale gra jest w 100% nastawiona na coopa, a tak grać z randomami to tak niezbyt. 

Jak chcesz to mogę kupić i razem pogramy? Tylko bym chciał to przejsc w 24h

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

No daj spokój, to jest taka cebula ze szkoda gadać. 
a potem zdziwienie że gry coraz gorsze.

Gry coraz to gorsze z powodu niechęci do porządnej pracy a ceny też coraz wyższe

Edytowane przez luk21pl
  • Confused 2
Opublikowano
16 minut temu, luk21pl napisał(a):

Gry coraz to gorsze z powodu niechęci do porządnej pracy a ceny też coraz wyższe

Jeśli ludzie zwracają gry po to, zeby za nie nie płacić to twórcy nie mają dochodu i muszą ciąć, np. nakład pracy. A to rzutuje na jakość produktu.

To naprawdę żałosna postawa.

• Upvote 2
Opublikowano
23 minuty temu, luk21pl napisał(a):

Możesz sobie podziękować za taki stan rzeczy. Aż strach pomyśleć jakie Ty kombinacje w innych dziedzinach stosujesz.

• Upvote 1
Opublikowano
15 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Możesz sobie podziękować za taki stan rzeczy. Aż strach pomyśleć jakie Ty kombinacje w innych dziedzinach stosujesz.

Kiedyś Lidl zrobił promocję, że możesz zwrócić towar nawet jak zużyłeś go w 90%. Miałem takiego gostka w pracy co był bardzo zbulwersowany i zniesmaczony ludźmi którzy tak robili i dość dużo gadał o tym - oczywiście wszystko było robione zgodnie z regulaminem sklepu. Jako, że był na jednoosobowej działalności to spytałem się jego jak tam z odpisywaniem sobie PSa jako napędu BL czy smartwacha albo wymienianiem się fakturami za konsulting i nagle się już nie odzywał w temacie lidla ciekawe dlaczego. :rotfl:

• Upvote 1
Opublikowano
59 minut temu, Kabor napisał(a):

PSa jako napędu BL czy smartwacha

PS może być kosztem, nie ma z tym problemu. Np. w mojej działce jest kosztem uzyskania przychodu. 

59 minut temu, Kabor napisał(a):

albo wymienianiem się fakturami za konsulting

A to są puste faktury i jest to przestępstwo.

Ale ogólnie rzecz biorąc nikt tak już nie robi, bo to nic nie daje :) 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 5.03.2025 o 10:05, luk21pl napisał(a):

To nie graj jak cię nie stać 😁

Btw. gierka sztos jest zdecydowanie ciekawiej jak w it takes twoo 

W dniu 4.03.2025 o 20:58, AndrzejTrg napisał(a):

Cebula poziom średni :) 

No nie wiem dla mnie poziom ekspert.. On już tak od lat jedzie, czy to na steam czy gdzie indziej 😁 gra kupiona, tryb offline a w tym samym czasie leci zwrot z telefonu i ma granie za darmo, bo steam klepie te zwroty z automatu tylko żeby czas poniżej 2h się zgadzał.. nawet pisał kiedyś o tym na labie o ile dobrze pamiętam... 

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano

Ogrywam z młodym od 2 dni i jest rewelka. Połączenie fantasy i sci-fi to strzał w dychę! Gra świetnie wygląda i cały czas coś nowego się dzieje. Do tego bardzo zróżnicowane lokacje. Nic tylko grać jak macie kompana obok. ;)

• Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, dawidoxx napisał(a):

To nie graj jak cię nie stać 😁

Btw. gierka sztos jest zdecydowanie ciekawiej jak w it takes twoo 

No nie wiem dla mnie poziom ekspert.. On już tak od lat jedzie, czy to na steam czy gdzie indziej 😁 gra kupiona, tryb offline a w tym samym czasie leci zwrot z telefonu i ma granie za darmo, bo steam klepie te zwroty z automatu tylko żeby czas poniżej 2h się zgadzał.. nawet pisał kiedyś o tym na labie o ile dobrze pamiętam... 

Tego nie znałem :D nie to nie ja

Opublikowano
6 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Około 250 tysięcy graczy w peaku. Świetny wynik jak na niszowy tytuł! Szkoda, że minie sporo czasu, zanim zagram z kimś znajomym. 

Nie masz kogoś do coopa w lanie?