Kamiyanx 1 249 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Godzinę temu, Winter napisał(a): Ja nikogo personalnie nie atakuję, jeśli ma inne zdanie. Wybielaj się dalej
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca A ja rozumiem @Winter Straszny rak panuje na tym forum szczegolnie w watkach politycznych. Potem toksyczni userzy tacy jak gordon wciskaja swoje przekonania do kazdego innego watku i tematu a moderzy temu przyklaskuja. Szkoda gadac. Ja poprostu rozdaje ignory i nie czytam wiadmosci od facetow w rurkach.
Gość Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 59 minut temu, crush napisał(a): Blokowanie użytkowników i usuwanie konta jest dla pip i miękiszonów. Przejmujesz się tym co Ci Warszawski Trump, asystencina z nadmiarem wolnego czasu między obsługą klientów wypisuje? 🤔 Mam Ci pokazać mój log ostrzeżeń i blokad otrzymanych od Mar_s? 🫠
ODIN85 3 503 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) Dawaj Edytowane 6 Marca przez ODIN85
ryba 1 246 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 1 godzinę temu, Winter napisał(a): Ja nikogo personalnie nie atakuję Farmazonisz teraz jak @Umpero ze on sie wcale w politycznym nie wypowiadal
Gość Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 2 minuty temu, ryba napisał(a): Farmazonisz teraz jak @Umpero ze on sie wcale w politycznym nie wypowiadal Rybeńko, polecam zapoznać się z inwektywami w moim kierunku najpierw. Jakoś mody nie reagują na to.
ryba 1 246 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca To nie jest przedszkole, zebys mowil cokolwiek o innych. Stwierdziles, ze nie obrazasz innych, to pokazalem ze tak nie jest. Sa inne formy odpowiadania oponentowi. Ale co ja bede prawilniakowi z emigracji tlumaczyl.
Gość Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 3 minuty temu, ryba napisał(a): To nie jest przedszkole, zebys mowil cokolwiek o innych. Stwierdziles, ze nie obrazasz innych, to pokazalem ze tak nie jest. Sa inne formy odpowiadania oponentowi. Ale co ja bede prawilniakowi z emigracji tlumaczyl. Przede wszystkim nie lubię być pouczany przez ryby, które same mają problem z kulturą wypowiedzi.
ODIN85 3 503 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Nie cytuj posta pod postem bo bana dostaniesz 3
ryba 1 246 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Ja chociaz nie udaje niewiniatka i nie zmieniam zdania jak baba podczas okresu. 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Dobra, prośba złożona, konto zostanie usunięte. Jak zmienisz zdanie, znowu, to pisz do administracji. 2
Rekomendowane odpowiedzi