MSI b850 czy Asrock x870 do AM5 ryzen 9600x/9700x
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
No własnie go im napisałem, możesz zebrać podpisy i zgłosić inicjatywę ustawodawczą -
Przez dannykay · Opublikowano
Ja pisałem odnośnie zwykłego benzyniaka jak coś. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Dilerzy mają taniej. Choć oczywiście słabszą niż te mocniejsze z medycznych Nadal to niepotrzebne cyrkowanie a jak ktoś ma pecha to jeszcze kłopoty prawne. O ile dekryminalizacja ustawą dziś nie przejdzie, bo Batyr nie podpisze, o tyle starczyłoby zdjąć policji nieformalnie obowiązek ścigania, bo teraz mają wręcz normy złapanych do wyrobienia. -
Przez Guli · Opublikowano
No i to mnie się podoba ! 14600k + https://allegro.pl/oferta/plyta-glowna-asus-prime-b760m-k-d4-ddr4-micro-atx-intel-socket-1700-2x-ddr4-17832726661?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=bdf912a0-d006-47ca-b8ab-fc9f103e00b0&utm_content=f18adac82b3b# tak? i reszta części mi zostaje z starego PC, tanio, ale wydajnie ulepszone, a za resztę kasy kupię coś żonie, wszyscy zadowoleni -
Przez huudyy · Opublikowano
Jak będzie żabka (i to z alkoholem) to możesz zacząć przeklinać dzień, w którym nabyłeś mieszkanie. Mieszkałem 5 pięter wyżej i dla mnie było względnie "cicho" za to imby działy się prawie codziennie - mieszkanie bezpośrednio nad nią miało ogromną rotację. To samo dotyczy bramy garażowej - smród, spaliny, halas. Dla mnie miejsce postojowe było jednym z najważniejszych punktów więc poszedłem w deweloperkę, aczkolwiek nigdy nie skreślałem wielkiej płyty - często są to dużo lepiej skomunikowane osiedla, z usługami. Jak brać WP to koniecznie sprawdzić stan techniczny instalacji, obadać sąsiadów (nawet pozaczepiać ludzi i rozpytać). Co do układów - imo WP > deweloperka, sam w naszym burzyłem jedną ścianę bo mi psuła koncept
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi