Rise of the Ronin - PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
A tarasy/balkony czasami nie są częściami wspólnymi (przynależące do mieszkania ale wspólne bo elewacja itd)? Inna sprawa jest to czy ten taras takie obciążenie może udźwignąć.. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Krystian79PL ten materiał nic nie zmienia w kwestii tego co w tym temacie piszemy To że 9070XT w swojej cenie nie ma żadnej konkurencji wszyscy na forum wiedzą od dawna Ale nie czyni go to kartą lepszą od 5080, jedynie bardziej opłacalną -
Przez Raiven · Opublikowano
Spróbuj z formułką od @MadDog z poprzedniej strony i zobacz czy w ogóle będziesz widział jakieś różnice w trakcie gry. -
Przez hubio · Opublikowano
W pełni popieram. Ale widzę też zmiany, że spora ilość osób sprząta. Ale wciąż spora ilość osób ma wywalone. Ale Polska to państwo z kartonu więc nie ma co się dziwić. -
Przez RomekPL7 · Opublikowano
Witam, mam pytanko otóż od jakiegoś tygodnia mam problem z PC i polega on na ty iż gdy zmieniam rozdzielczość w np. CS albo tak jak ostatni mi się stało podczas wyłączania gry typu RE 7. Komputer nagle się resetuje i tak za każdym prawie razem jak zmieniam rozdzielczość albo zamykam grę. Mój PC Procesor: AMD Ryzen 9 7900X Płyta Główna: TUF Gaming B650 Plus Grafika: Radeon RX 7800XT 16gb Ram: Kingston Fury Beast, DDR5, 32 GB, 5200MHz, CL36
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi