Pompka do układu LC do 250zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
RDNA3T pomimo niby jesdnostek RT to liczy na jednym ALU wiec jak wlaczamy RT jest kolosalny spadek wydajnosci w stosuku do RDNA4 wiec jak RDNA3 nie ma osobnych macierz i mialby jeszcze liczyc FSR 4.0 to karta by sie predzej skichala i wydajnosc bylaby tragiczna. Olac RDNA3 bo to mega slaba architektura. -
Przez Lypton · Opublikowano
@ghostdog Jej wybór przez Spielberga nie był kontrowersyjny - szukał nowej twarzy do zagrania młodej latynoski, na dodatek potrafiącej śpiewać i tańczyć. Zegler była doświadczoną (jak na swój wiek) i cenioną aktorką musicalową, nominowaną w tych uesańskich high schoolowych nagrodach, a wiadomo jakiego fioła na punkcie wszelkich high schoolowych aktywności mają Amerykanie. Do tego już wcześniej grała w West Side Story na deskach teatrów. Potem Złoty Glob i poszło. -
Przez Send1N · Opublikowano
Piszesz że przykręciłeś w "dedykowane miejsce" to jak wcześniej miałeś zamontowane to aio? nie czasem na przodzie obudowy tak że blokopompa była najwyższym elementem układu? (była na wyższym poziomie niż góra chłodnicy) -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja tam nic nie widzę prócz spadku jasności -
Przez kapcer · Opublikowano
Na renderze ładniejsza. O ile sylwetka mi się podoba, to mam problem z przednimi i tylnymi lampami. Zastanawiałem się kiedyś nad L3 kombi, skończyłem z inną pokraką (choć mi się akurat bardzo podoba). Lancia Delta. Umyję, wrzucę letnie koła to może się zdjęciem pochwalę.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi