Windows 10 Pro z Allegro
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
Zresztą z tego co wiem wszystkim anulują a paru znajomych kupiło i sytuacja podobna🤣 -
Przez huudyy · Opublikowano
Wystarczy głosować i portfelem i nie kupować. Jimmy Broadbent też zjechał PMR - a to gośc który na simach zjadł zęby i samemu jeździł w paru wyścigach... dla mnie ta gra jest skreślona, za te pieniądze wolę kupić dodatki do AMS2. -
Przez Zhao · Opublikowano
Dosłownie o 1:30 byłem dwa kliknięcia od wzięcia Zotaca AIO 5090 za 12899 - coś mnie powstrzymało poczekaj do 7 rano jeszcze zaświeci słońce.... Tak słońce zaświeciło punkt 7:00 że aż mnie oślepiło @Lameismyname@lukadd@Fenrir_14@Pan Mateoo To była przyjemność wczoraj z wami gawędzić na SB Podsumowując: Marzec 2023 rtx 4090 - 8990,00 Listopad 2025 rtx 5090 - 9804,04 -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
https://boop.pl/rozne/dziewczyny-nagraly-mezczyzne-ktory-rozbil-sie-o-barierki-ludzie-oburzeni-ich-postepowaniem brak słów w mojej ocenie zwykły backdoor. Ja nie wiem jak można kogoś kto jedzie najebany z prawie dwoma promilami potraktować "łagodnie", z jakiego tytułu? to nie jest jazda po drinku czy trzech piwach tylko gościu obrobił z litr gorzały i sobie jeździł samochodem. Stwarza zagrożenie dla siebie, ale przede wszystkim dla osób w swoim otoczeniu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi