chrumcio 69 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Zapowiada się dość ciekawie https://store.steampowered.com/app/1718460/Terminator_2D_NO_FATE/ Cytat Weź udział w wydarzeniach znanych z filmu „Terminator 2: Dzień sądu” – czeka na ciebie pełna akcji rozgrywka i cudowna pikselowa grafika! Wciel się w Sarę Connor i T-800 podczas wielu ekscytujących misji, których celem będzie pokonanie T-1000 i zniweczenie planów sztucznej inteligencji Skynet, zanim ludzkość spotka zagłada. Stań na czele ruchu oporu jako John Connor w przyszłości, walcząc na linii frontu jako jedyna nadzieja ludzkości podczas wojny z maszynami. W tej wyjątkowej historii, która łączy w sobie kultowe sceny z filmu „Terminator 2: Dzień sądu”, oryginalny scenariusz i wiele zakończeń. Los ludzkości leży w twoich rękach. Jak dla mnie wygląda rewelacyjnie, premiera planowana na Wrzesień tego roku 3 4
chrumcio 69 Opublikowano 24 Marca Autor Opublikowano 24 Marca Ta gra ma spore szanse na przebicie wszystkie produkcje w tym uniwersum
leven 555 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Aż mi się zamarzyło, żeby wyszła taka gra w 3D ofkors z zajebistymi efektami. Brakuje mi takich klimatów. Oj czuję, że poleci dzisiaj terminator PC, jak wrócę do domu 1
chrumcio 69 Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca 17 godzin temu, GTM napisał(a): Wygląda mega dobrze, ciekawe jak to wycenią. Na pewno poniżej 200zł
noah 45 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Lubię takie klimaty w grach, czekam z niecierpliwością. 2
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Ostatnio też wyszło Power Rangers w takich klimatach więc jak ktoś lubi to też można ograć 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Premiera przesunięta na 31 października. Szczerze, nawet nie wiedziałem, kiedy miała być, ale już wiem. I wszystko przez wydanie fizyczne! 1
chrumcio 69 Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca 17 godzin temu, Jaycob napisał(a): Premiera przesunięta na 31 października. Szczerze, nawet nie wiedziałem, kiedy miała być, ale już wiem. Trochę lipa, ale miesiąc dłużej czekania jakoś się wytrzyma
panicz patryk 44 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca W dniu 24.03.2025 o 13:34, chrumcio napisał(a): Zapowiada się dość ciekawie https://store.steampowered.com/app/1718460/Terminator_2D_NO_FATE/ Jak dla mnie wygląda rewelacyjnie, premiera planowana na Wrzesień tego Czy warto najpierw zagrac czy ogladnac film?🤪 1
GTM 65 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Fajne fajne ale... Pooglądałem sobie screeny z tej gry i na każdym jest timer, co może sugerować to, że gra będzie raczej mocno oskryptowana i deweloperzy nie chcą żeby ktoś tam się błąkał po mapie w poszukiwaniu np, jakiś sekretów, broni, znajdziek etc. Raczej będziemy parli do przodu i robili dokładnie to co przewidzieli w danym momencie dla nad deweloperzy. 1
chrumcio 69 Opublikowano 25 Lipca Autor Opublikowano 25 Lipca 19 godzin temu, panicz patryk napisał(a): Czy warto najpierw zagrac czy ogladnac film?🤪 hmm... ciężkie pytanie Może odpal kawałek filmu, następnie pograj do fragmentu w którym skończyłeś oglądać film... powtarzamy czynność aż do ukończenia filmu/gry 17 godzin temu, GTM napisał(a): deweloperzy nie chcą żeby ktoś tam się błąkał po mapie w poszukiwaniu np, jakiś sekretów, broni, znajdziek etc Ale co ty tam chcesz eksplorować? idziesz do przodu... i tyle w temacie
Jaycob 1 934 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca Dokładnie, to nie będzie metroidvania ani roguelike, tylko klasyczny 2D scroller. 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca Tylko jakieś sekreciki jak np. w Metal Slugach mogły by być 🙂 1
Rekomendowane odpowiedzi