Retro konsole/retro gaming.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
Po pierwsze ten mandat dotyczy celowego blokowania ruchu a nie jazdy z bezpieczną prędkością. Prędzej dostaniesz mandat za "popędzanie" mnie długimi i klaksonem niż ja za jazdę 40km/h na 60km/h! -
Przez duniek · Opublikowano
problem jest taki ze jak kupisz a sprzedjacy zakonczy a nie zapiszesz sobie ogloszenia to juz pozniej nie masz do niego dostepu i nawet nie wiesz czy mialbyc dysk 1tb czy 2tb itp na niemieckim odpowiedniku jest to lepiej zrobione bo ogloszenia nie znikaja , dopiero chyba po paru miesiacach , jak miales w obserwowanych lub masz do niego linka caly czas widzisz opis ogloszenia a chyba nawet zdjecia, chyba ze ktos wyedutuje ogloszenie i usunie tresc, ale rzadko tak ludzie robią w dodatku obserwsujesz pare ogloszen to widzisz ktore jest sprzedane, na olx jak ktos usunie lub oglozenie wygansnie to znika z obserwowanych -
Przez Totek · Opublikowano
W sumie wątek o audicy a ci pieniacze idealnie pasują do tej marki W każdym razie, ja bym powrócił do tematu masy tego auta. Czy to w ogóle ma sens? Bo już chyba lepiej byłoby wypuścić dwie wersje, spalinową i elektryczną. Obie byłyby pozbawione zbędnej masy a lud zdecydowałby sam co kupi. -
Przez sideband · Opublikowano
Mnie nie chodzi o cenę tylko wymóg posiadania super pamięci do procka z dużym L3 Nawet do Raptora nie potrzebujesz żadnych super pamięci chyba, że ktoś walczy o 5% Ceny CPU raczej nie będą zaskakujące w przeciwieństwie do cen płyt Póki wydajność i wydajność na wat będzie się zgadzać to i tak będzie się sprzedawać. Będzie lipa to i tak będą musieli walczyć ceną żeby coś sprzedać -
Przez VRman · Opublikowano
No MLiD mówi, że intelowy proc z pełnym cache będzie jakoś 2x większym chipem od AMDekowego, więc jak kto liczy na konkurencję dla 9800x3D w połce "1900zł" to się rozczaruje. Nie dość, że może być drogo, to w Intelu raczej nie zauważyli różnicy w "mind share" i zapewne uznają, że ludki "ja to zawsze tylko intela" kupią nawet jeśli AMDek będzie po 2500, a intelowy odpowiednik 1:1 za 4000. No i oczywiście pewnie nasrają znowu do tego niepotrzebnych rdzeni e-cores czy czegoś podobnego, przez co będą przekonywać, że "do pracy to jednak Intel lepszy". Tak zgaduję. Tylko, że za te 2.5-3 lata to z Intelowskiego mindshare niewiele już zostanie. Raz Intel po takiej wieloletniej wtopie odbudował pozycję niemal z dnia na dzień, ale wtedy dowalili C2D, które dosłownie zmiotło AMD z planszy a teraz jakoś tego nie widzę. Mimo wszystko Nova Lake to pierwszy proc intela od Alder Lake'a, który mnie jakkolwiek ekscytuje. Mam ogromne nadzieje na powrót walki o klienta w segmencie DIY/gaming, bo inne mi szczerze mówiąc powiewają.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi