Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W "produkcji" od lutego 2021 oraz ponoć do zespoły weszło wielu weteranów Rockstar Games, w tym Steve Martin, Naughty Dog oraz Respawn Entertainment. Coś tak czułem, że devi musieli gdzieś pójść, a Valve wszystkich nie pomieści. 
Oh, ostatnio zatrudnili Troy Baker.
"Akcja osadzona w niedalekiej przyszłości, w dystopijnej wersji Tokio, odbudowanego po katastrofie. Gracz wciela się w wojowniczkę imieniem Hiromi Shoda, która rzuca wyzwanie opresyjnemu reżimowi rządzącemu japońską metropolią.
Last Sentineld to gra akcji, w której wydarzenia ukazywane są z perspektywy trzecioosobowej. Zabawa toczy się w mieście o otwartej strukturze, a całość kładzie duży nacisk na aspekt fabularny. Rozgrywka koncentruje się głównie na walce. W trakcie potyczek bohaterka korzysta zarówno z broni palnej, jak i białej."
Nie wiem skąd gryonline wyciągnęły te informacje do opisu. :E 

Znalazłem trailer, gdy grzebałem w internecie nostalgii związanej z Prey2 (2011). Było to na tej stronie "mniejszego" deva, który pracował przy Prey2 - Nathan Cheever. https://www.curiousconstructs.com/

Gra dzieje się w Tokyo, a ma być to gra akcji w otwartym świecie.  https://lastsentinelgame.com/
"Set decades from now in a reconstructed Tokyo, you play as Hiromi Shoda in LAST SENTINEL, a narrative-focused, open-world action game."

Zdjęcie ich pracowników ze strony, na razie brakuje jednorożców w kolorach tęczy :E 
image.thumb.png.e752c4333f7f8c38a2f122c7682f262e.png

Edytowane przez musichunter1x
  • musichunter1x zmienił(a) tytuł na Last Sentinel, czyżby kolejny bastion pasji?