Reddzik 2 776 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Gra na stemie: https://store.steampowered.com/app/1721060/Mandragora_Whispers_of_the_Witch_Tree Jest też demko na steamie, zagrałem, podoba mi się, ale cena 165zł jest dosyć wysoka jak na taką produkcję, twórcy twierdzą, że gra jest na 40godz+.
raziel88 34 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Nawet bym to kupił ale ultrawide ze względu na konstrukcje map (tłumaczenie twórców) nie obsługuje a na switcha w switchowym sklepie nie mogę znaleźć Edytowane 18 Kwietnia przez raziel88
Sobtainer 67 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Genialne są te wersje demo do spróbowania, fajnie że producenci co raz częściej do tego wracają. Instaluje tą Mandragorę, bo jakoś tak widzę po screenach że może być ciekawe. Te wersje gier na 2h przykładowo, też są spoko. Właśnie odleciałem w Outlaws i alt+f4 poszedł po 20 minutach, w sumie nawet nie wiem co napisać ale miło, że można było zobaczyć. 2
ghostdog 906 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Fajnie to wygląda. Choć poczekam aż gra będzie za symboliczną kwotę lub trafi do abonamentu.
Bzyrix 0 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Czy ktoś wie coś o wersji na Nintendo Switch? Wszędzie są opisy, że taka wersja miała premierę ale w e-shopie jej nie ma.
userKAMIL 857 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) Wziąłem klucz z Plati za 16 euro ładnie to się prezentuje chętnie sprawdzę. https://plati.market/itm/ru-cis-mandragora-whispers-of-the-witch-tree/5117979 Edytowane 19 Kwietnia przez userKAMIL
musichunter1x 1 322 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Ta sobie patrzę i myślę - w końcu coś nie na UE5... Ale to nie Unity, tylko UE4. W sumie robią to Węgrzy, więc może stąd taki inny styl.
userKAMIL 857 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) Artystycznie znakomicie to wygląda jak by ręcznie malowane. Sporo ruchomych elementów od źdźbeł trawy w powietrzu po falujące liście etc. Postaci też swoje rozmowy w tle prowadzą jest klimacik od początku. Wyruszyłem zapolować na czarownice. 🦹♀️ Edytowane 19 Kwietnia przez userKAMIL
Reddzik 2 776 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia Grałem w demo, więc wiem jak to wygląda ładnie, grać też się fajnie gra, ale jest kilka rzeczy które mnie zastanawiają i dlatego się wstrzymuję. Zresztą po napisaniu pod recenzją na YT jaka jest długość gry, bo twórcy piszą o 40godz+ to dostałem taką odp: Cytat Fabułę ukończyłem poniżej 14h. Dużo eksplorowałem i, sądząc po osiągnięciach, wybiłem prawie wszystkich opcjonalnych bossów. Wydaje mi się, że grę można spokojnie ukończyć poniżej 10h, a pewnie doczekamy się niedługo speedrunów w jakieś 5-6h, a może i krócej Polecam gierkę bo wciąga! Ja już gram od nowa trzecią postacią Aktualnie najtaniej to na GMG dla kont z statusem brąz lub złoto cena tej gry to 135zł. Spokojnie poczekam jak cena zleci
Jaycob 1 934 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Gra ma mieszane oceny na Steamie, więc wbiłem w opinie zobaczyć, co jest grane. Sporo ludzi narzeka, że w EULA jest zapis, który pozwala zbierać dane - od ID w grze, przez IP i datę rejestracji, aż po to, co piszesz na czacie i forach... Kto w ogóle czyta EULA? Czy takie zapiski nie są przypadkiem w każdej grze?
Zas 290 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Węgrzy wszystkich szpiegują, nawet unijnych urzędników i dyplomatów, z hakowaniem komputerów i przeszukaniami pokoi w hotelach włącznie, także ten...
musichunter1x 1 322 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) 12 godzin temu, Jaycob napisał(a): Sporo ludzi narzeka, że w EULA Jest wątek założony przez twórców i tam chyba chodziło o politykę prywatności, a nie EULA I wielu myliło się jedno z drugim. Może skopiowali zapisy z jakiegoś wzorca i zapomnieli dostosować pod siebie, ale już edytowali, a politykę prywatności można odrzucić. Edytowane 20 Kwietnia przez musichunter1x
Rekomendowane odpowiedzi