Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nawet bym to kupił ale ultrawide ze względu na konstrukcje map (tłumaczenie twórców) nie obsługuje a na switcha w switchowym sklepie nie mogę znaleźć :( 

Edytowane przez raziel88
Opublikowano

Genialne są te wersje demo do spróbowania, fajnie że producenci co raz częściej do tego wracają. Instaluje tą Mandragorę, bo jakoś tak widzę po screenach że może być ciekawe. 

Te wersje gier na 2h przykładowo, też są spoko. Właśnie odleciałem w Outlaws i alt+f4 poszedł po 20 minutach, w sumie nawet nie wiem co napisać :) ale miło, że można było zobaczyć. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Artystycznie znakomicie to wygląda jak by ręcznie malowane. Sporo ruchomych elementów od źdźbeł trawy w powietrzu po falujące liście etc. Postaci też swoje rozmowy w tle prowadzą jest klimacik od początku. Wyruszyłem zapolować na czarownice. 🦹‍♀️

image.thumb.png.6d8396c721acf47e92d5f09746b2f96b.png

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

Grałem w demo, więc wiem jak to wygląda ładnie, grać też się fajnie gra, ale jest kilka rzeczy które mnie zastanawiają i dlatego się wstrzymuję.
Zresztą po napisaniu pod recenzją na YT jaka jest długość gry, bo twórcy piszą o 40godz+ to dostałem taką odp:

Cytat

Fabułę ukończyłem poniżej 14h. Dużo eksplorowałem i, sądząc po osiągnięciach, wybiłem prawie wszystkich opcjonalnych bossów. Wydaje mi się, że grę można spokojnie ukończyć poniżej 10h, a pewnie doczekamy się niedługo speedrunów w jakieś 5-6h, a może i krócej :) Polecam gierkę bo wciąga! Ja już gram od nowa trzecią postacią :D

Aktualnie najtaniej to na GMG dla kont z statusem brąz lub złoto cena tej gry to 135zł. Spokojnie poczekam jak cena zleci

Opublikowano

Gra ma mieszane oceny na Steamie, więc wbiłem w opinie zobaczyć, co jest grane. Sporo ludzi narzeka, że w EULA jest zapis, który pozwala zbierać dane - od ID w grze, przez IP i datę rejestracji, aż po to, co piszesz na czacie i forach... Kto w ogóle czyta EULA? :E Czy takie zapiski nie są przypadkiem w każdej grze? 

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Sporo ludzi narzeka, że w EULA 

Jest wątek założony przez twórców i tam chyba chodziło o politykę prywatności, a nie EULA I wielu myliło się jedno z drugim. Może skopiowali zapisy z jakiegoś wzorca i zapomnieli dostosować pod siebie, ale już edytowali, a politykę prywatności można odrzucić.

Edytowane przez musichunter1x