Rower elektryczny bez prawka - jaki kupić.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez piotr07 · Opublikowano
To nie dywan tylko retro podkładka pod mysz i klawiaturę -
Przez VRman · Opublikowano
"Nvidia ruins everything" Pamiętacie jak miało EA w 2005r. ? EA GAMES. Challenge Everything. No to nakarmić tym filmikiem "audio logo" EA Games i powiedzieć, żeby tym głosem AI powiedziało Nvidia. We ruin everything I potem dać to obowiązkowo przy starcie każdej gry. Ale to przecież nie wina recenzentów, tylko Nvidii, bo to jest taktyka marketingowa. Tzw. "upsell" czyli zrobić tak, żeby nie było sensu kupować tańszych, bo "trochę dopłącę i wezmę Y zamiast X". Tak było z 4080 - to był upsell na 4090 I tak jest też z 4060 8GB. Co do taniej sensacji to się nie zgodzę. Wręcz przeciwnie. HU pokłony za pożyteczną dla nas wszystkich robotę. Nas wszystkich w sensie graczy ale i całej branży, bo to co odpier(dzie)la NV z cenami niszczy całą branżę. Potem w 2040r. powiedzą, że "no PC gaming umarł, ale to wina graczy, zagłosowali portfelem, że nie chcą kupować sprzętu do desktopów PC do gier". Zgodzę się z tym, że przydałoby się mieć też testy na medium czy high, ale znowu weź tu bądź mądry i ustalaj regułę, jak w jednej grze na medium gra wygląda w 98% jak na ultra, a w innej dostajesz pop-in taki, że różnica jest nie tyle w detalach, co w "gram w grę i się fajnie gra" vs. "nie gram, bo mnie ten pier(dzie)lony pop-in tak wybija z imersji, że mi się odechciało". Poza tym HU to są "bracia pracujący". Naprawdę ciężko zapierdzielają z tymi testami i jakby mieli jeszcze każdą grę w 2-3 ustawieniach x 3 rozdzielczości x2 upscallery testować... no trochę rozumiem czemu robią tylko w ultra. BTW. w 2016r. wyszły karty 8 i 11GB. Za rok i miesiąc pęknie dekada. Wyobrażacie sobie w 1999r. przy kartach 32GB kupować kartę za 350$+VAT z 0,5MB VRAMu? To jest po prostu chore. Ja już na premierę 4060 pisałem, że się nie zgadzam z HU i mam ostrzejszą opinię. Nie 250. Nawet nie 200. Karty z 8GB powinny być po max 150$+VAT. Jeszcze z 5060 to tylko tragedia i skandale, ale to... to już jest po prostu scam i garnki dla emerytów za 9000zł. -
Przez ju-rek · Opublikowano
Jak w windowsie ustawisz 720p to daje trochę lepiej. -
Przez Karro · Opublikowano
Pod koniec gpu spada duzo bardziej ale jak nie wyskoczy 182 no to 15 gen wolniejszy co nie Nosek mi podpowiada ze zatrzyma sie na 160 -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@ju-rekto na radku GPU load miałem już niski na tych ustawieniach (chyba że osd przekłamuje)
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi