PCI-E 5.0 x16 dla GPU na B650 - działa na ASRock B650M-HDV/M.2, Gigabyte B650 EAGLE (rev. 1.0) rev. 1.2 i pewnie innych płytach B650 nie posiadających oficjalego wsparcia
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SweetDreams · Opublikowano
Jak w temacie - za miesiąc muszę oddać wypożyczonego S24 Ultra i zastanawiam się nad modelem z przyzwoitym aparatem. Wcześniej używałem S20 FE i bardzo podobała mi się "cukierkowość" zdjęć - w przypadku S24U jestem trochę zawiedziony. Zasadniczo szukam czegoś przynajmniej odrobinę mniejszego, z dobrym aparatem, pojemną baterią i żeby ładowanie było szybsze niż w podstawowych modelach Galaxy, 12/256 GB powinno styknąć :-) Również QI obowiązkowe. Jakoś "chińczyki" mnie odpychają i czasem ich cena jest przesadzona (np. VIVO), ale zastanawiam się nad OnePlus 15 za 3,6k PLN z ProShop. Jak ktoś ma jakie s ciekawe propozycje spełniające wymagania to nie krępujcie się -
Przez Elder · Opublikowano
Ze staroci dodam mój ulubiony film,nie tylko klimat ale muza sztos (PIL - The Order of Death). Po latach tą muzę usłyszałem ponownie w Mr.Robot i ciary -
Przez Send1N · Opublikowano
ZEN2 już był całkiem całkiem - małymi kroczkami zaczynało to iść w dobrą stronę, natomiast ZEN i ZEN+ to była jeszcze prawdziwa kula -
Przez galakty · Opublikowano
Ja dziś 10km jechałem 40 minut... Śniegu trochę i zgłupieli, korek jak masakra. -
Przez HenioElektryk · Opublikowano
Ma ktoś może problemy z najnowszymi sterownikami nvidii(582.16) przy RTX 4080 SUPER?. Z włączonym HDRem w kilku grach(BF6, War Thunder, Kingdom Come Deliverance II) mam takie ciemniejsze migające paski na ekranie. Na początku myślałem, że to wina nowych presetów DLSS 4.5(testowałem oba presety M/L) - ale na starym presecie K(DLSS 4.0) też się to dzieje. Wł/wył. tryb HDR pomaga na chwilę - po jakimś czasie problem wraca. Monitor to AW3225QF podłączony pod DisplayPort. Wiadomo, mógłbym wrócić do starszej wersji sterowników ale na razie próbuje ogarnąć to bez zmiany sterów. Myślałem na początku, że to wina G-Synca i VRR ale czy włączone, czy wyłączone problem występuje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi