PC do gier w 1440p
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gothic · Opublikowano
Ja tam totalnie nie wierzę w to, że te wymagania sprzętowe tak potrafią wzrosnąć, że bez wspomagaczy gra jest niemalże niegrywalna na najmocniejszych podzespołach jakie są obecnie dostępne zwłaszcza karty graficznej. Jeszcze te zmiany są czasami takie, że można się zastanawiać czy ON lub OFF wygląda lepiej czy też gorzej. Głównie w starszych grach jak przechodziłeś z Low na Ultra to zmiany byłby tak ogromne, że nawet ślepy to zauważał i jak się np. przeszło raz jakąś grę na niskich detalach i później miało lepszy sprzęt który już pozwolił odpalić grę na wyższych detalach to było to takie doznanie jakbyśmy grali w nową grę. Dla przykładu: PT OFF PT ON PT OFF PT ON PT OFF PT ON Gdyby to zjadało kilka góra kilkanaście klatek to nie widziałbym problemu ale, że takie zmiany tyle kosztują to dla mnie jest śmierdząca sprawa i jest to po prostu czysty korporacyjny wał, spisek aby mieć otwartą furtkę na przyszłość. -
Przez Zas · Opublikowano
No i jak dla mnie to już o cztery za dużo, a na pewno o trzy - stamina może zostać. Element - no dokładnie, ot, choćby niedawno wydana Mandragora. Miała być niby metroidvania z elementami RPG, wszyscy wiemy, co wyszło . Tak, są niby jakieś poziomy trudności, tylko ogniska rozstawione tak chamsko, że nadal marnujesz czas po głupim błędzie - zresztą na level design itp. to nawet niektórzy fani soulsów narzekali. -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Jak w tytule. Kupię itemy (gun) na RPG-club (Federation) +16, 17, 18, 19, 20 (najchętniej 18+), Mogę się również zastanowić nad secikiem MW na wysokim enchancie (raczej Heavy Tallum/MJ). -
Przez j4z · Opublikowano
Nie było. Nawet nie zwróciłem uwagi, dzięki. A dzisiaj zacząłem instalować gry na drugi dysk. Czyli jutro kolejny sezon nieśmiesznego serialu. 😩 Panie, toć ja ze trzy razy system stawiałem, poprzedzając go usuwaniem wszystkich partycji ze wszystkich dysków.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi