Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wentylatory moga powodowac ten dzwiek ale niekoniecznie musza byc uszkodzone. Rownie dobrze jakis kabelek moze uderzac o finy radiatora. sam radiator czesto ma takie metalowe mocowania na wentylator 98967623-9170-4FFD-8580-16AC35B48BB9.png.899881fc7bc730672eab9b14dfbea027.png
Byc moze wentyl nie jest dobrze przykrecony/zamontowany. 

Niestety, z obserwacji tego tematu wiem że autor tego nie ogarnie. Więc polecam zgłosić produkt na gwarancje. 
Pozdrawiam

Edytowane przez Nex1M
  • Upvote 1
Opublikowano
25 minut temu, Kadajo napisał(a):

To nie wentylatory tylko coś rezonuje. ;)

Oj miałem taki dźwięk na Zotac 2060 i to właśnie wentyle powodowały rezonowanie. Dogięcie/podniesienie GPU niwelowało problem.

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Na 100% cewki? Bo dla mnie 100% wentylator ;) 

Ale ja też odpadam, autor nie wykazuje ŻADNEJ chęci rozwiązania problemu, jedynie marudzi i się mądrzy. Już dawno by miał pewność co jest problemem i może nawet rozwiązał (jak @Send1N pisał czasem wystarczy podeprzeć kartę, może coś podgiąć) ale do tego trzeba nieco odwagi i samozaparcia.

Karta jest podparta takim przedmiotem od MSI. Tak ,żeby się nie ruszała. Było to w zestawie.

Opublikowano
8 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@łukasz850 Dobra mordo, bo koledzy się z Tobą pierdolą jak z jajkiem, a Ty ewidentnie nie odbierasz subtelnych uwag, że zachowujesz się jak cipa. 

Bądź facetem, odpal kompa, przytrzymaj 3 wentyle na środku palcem i odpal grę. Będziesz wiedział czy one są problemem i hałasują czy nie. 

Nic Ci się tam nie zepsuje i nie spali. 

Płaczesz od wczoraj nad problemem który zajmuje kilka sekund w znalezieniu źródła. 

pobrane.jpg

• Haha 1