@Send1N no tak ale sam wiesz ze w lapkach największym problemem jest właśnie gpu, głównie ze względu na ograniczone możliwości chłodzenia układu. Więc taka zewnętrzna karta moim zdaniem jest spoko dla kogoś kto ma fajny sprzęt mobilny a może sobie pozwolić na takie rozwiązanie. Akurat ten mój koleżka ma fajne stanowisko więc się nie przepracuje a poza siłownią to tam nie ma przesadnie wiele atrakcji więc wydajny sprzęcik jak znalazł. Zresztą, co tutaj w ogóle dyskutować jak sprzęt zniknął w krótkim czasie w cenie którą tutaj pewnie większość uważa za zbyt wysoką. Widocznie chętni są, a nie jest to zakup 2 par dżinsów 😀
W Audi A4 B5 już były boczne lusterka fotochromatyczne. Takie jak to poniżej, wyróżniało się grubą ramką dookoła lusterka.
Zależy od producenta. Raczej w tanich markach, typu Toyota Corolla nie ma samopoziomu. W Lexusach już jest.
Niepotrzebnie, do wersji IoT LTSC która ma wsparcie do 2032r regularnie wychodzą i będą wychodzić aktualizację zabezpieczeń wiem bo mam od roku, wcześniej miałem przez kilka miesięcy w11 ale wróciłem z powrotem na dziesiątkę, chociaż na dniach mam zamiar wrzucić kolejny raz 11 ale w innej wersji ale tylko z tego względu że jestem trochę typem grzebacza i lubię sobie potestować różne systemy.
Rekomendowane odpowiedzi