Konkurs z okazji premiery Doom: The Dark Ages - wygraj kod do gry na PC!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SuLac0 · Opublikowano
ale tak dziala niestety internet - pelno dezinformacji, blazenady i walki o zasiegi. aby wylapac cos wartosciowego z tego smietnika, trzeba znac przynajmiej podstawy tego czego sie szuka. np. pompy ciepla. nie ogladam bzdur gosci, ktorzy oprocz grania na klawiszach do kotleta, probuja sobie robic zasiegi gadaniem bzdur o EV, PV i pompach ciepla, ale ogladam np to https://www.youtube.com/@KlimatyzacjaKatowicepl/videos konkret. widze to, widze jak dziala mi pompa i wiem, ze ten kanal ma wartosc. tylko, ze wlasnie na ten kanal malo kto trafi, wiekszosc woli zadowolic sie bzdurami, bo latwiej im je zrozumiemc. ci wszsycy eko-naciagacze przeciez tez nie "sprzedadza" fachowego kanalu, tylko wlasnie kanal intenetowych blaznow. i mamy efekt jaki mamy. przykre, ale prawdziwe -
Przez Galvatron · Opublikowano
Zrobiłem drugie podejście, bo problem z softem do kalibracji ekranu okazał się nie mieć żadnego związku z tym sterownikiem, ale po jego aktywacji przestał działać tryb awaryjny: INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE (0x7B) -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Dokładnie. Nie wiem skąd wy te bzdury bierzecie, że niby trudno. Największym przeciwnikiem jest czas, ale podobno te NGOS'y robiące laskę "azylantom" nawet to obchodzą. Nawet jak były afery ze zwracaniem ciemnoskórych inżynierów to lewaki same pisały, że dobrze Niemcy robią, bo przecież inżynierowie mają Polskie paszporty!! Ciekawe skąd? -
Przez jarux · Opublikowano
Dawno nic mnie nie wprawiło w takie osłupienie jak widok kaucji na PUSZCE coli i doliczone 50gr do niej. -
Przez janek25 · Opublikowano
Więc warto nakręcić żałosny filmik na YouTube jak sobie pompa nie radzi przy minus 20 ,choć było minus 10 Ludziom zrobili z mózgu wodę ze się tym zajmują.To rozkminki dzisiejszego pokolenia ufoków ...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi