Doamdor 3 117 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) 16 minut temu, lukadd napisał(a): Ogólnie i zwykle lepiej mają. Ale w praktyce co nie bierzesz i tak musisz wrzucić do swojej budy i następnie osłuchać i ustawić. Albo się ustawi i będzie ciche faktycznie, albo będą rezonanse, wibracje itd. Na szczęście są tutaj ludzie, którzy wiedzą co to jest cisza i polecą dobry produkt, a nie bubla. W przypadku wentylatorów, uszy mi opadły po kolejnym teście wentylatorów, nie zdziwi mnie, że ciche wentylatory z ARGB to będą dopiero od Lian Li, które kosztują więcej od Noctua. Dobrze, że Noctua ma czarne wentylatory, bo te w kolorze musiałby zamknąć w obudowie bez szyb. Edytowane 27 Sierpnia przez Doamdor
lukadd 3 935 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia W wentylach jest sroga masakra i pierdylion badziewia. Ogólnie brać Noctua i zapomnieć, albo testować dalej A jeśli chodzi o świecidełka to już w ogóle. Niepotrzebne utrudnianie sobie cichego życia
Doamdor 3 117 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 13 minut temu, lukadd napisał(a): W wentylach jest sroga masakra i pierdylion badziewia. Ogólnie brać Noctua i zapomnieć, albo testować dalej A jeśli chodzi o świecidełka to już w ogóle. Niepotrzebne utrudnianie sobie cichego życia Dawniej zwracałem wentylatory, bo miały hałasujące łożyska, teraz zwracam wentylatory, nie z powodu łożysk, bo te są ciche, ale z powodu rożnej kultury pracy silników, które wybijają się ponad szum powietrza. Po przetestowaniu wentylatorów Noctua, wlecą dwa paski ARGB, będzie miód malina, cisza, spokój i zaoszczędzony czas. 1
Rekomendowane odpowiedzi