Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, lukadd napisał(a):

Ogólnie i zwykle lepiej mają. Ale w praktyce co nie bierzesz i tak musisz wrzucić do swojej budy i następnie osłuchać i ustawić.

Albo się ustawi i będzie ciche faktycznie, albo będą rezonanse, wibracje itd.

Na szczęście są tutaj ludzie, którzy wiedzą co to jest cisza i polecą dobry produkt, a nie bubla. 

W przypadku wentylatorów, uszy mi opadły po kolejnym teście wentylatorów, nie zdziwi mnie, że ciche wentylatory z ARGB to będą dopiero od Lian Li, które kosztują więcej od Noctua. :E

Dobrze, że Noctua ma czarne wentylatory, bo te w kolorze :kupa: musiałby zamknąć w obudowie bez szyb. :hihot:

Edytowane przez Doamdor
Opublikowano

W wentylach jest sroga masakra i pierdylion badziewia. Ogólnie brać Noctua i zapomnieć, albo testować dalej :E A jeśli chodzi o świecidełka to już w ogóle. Niepotrzebne utrudnianie sobie cichego życia :E 

Opublikowano
13 minut temu, lukadd napisał(a):

W wentylach jest sroga masakra i pierdylion badziewia. Ogólnie brać Noctua i zapomnieć, albo testować dalej :E A jeśli chodzi o świecidełka to już w ogóle. Niepotrzebne utrudnianie sobie cichego życia :E 

Dawniej zwracałem wentylatory, bo miały hałasujące łożyska, teraz zwracam wentylatory, nie z powodu łożysk, bo te są ciche, ale z powodu rożnej kultury pracy silników, które wybijają się ponad szum powietrza. :E

Po przetestowaniu wentylatorów Noctua, wlecą dwa paski ARGB, będzie miód malina, cisza, spokój i zaoszczędzony czas. :E

• Like 1