Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, szukam telefonu do wszystkiego tzn do ogladania YT, przegladania internetu, nawigacji, messengera itp w sumie dosc podstawowe zadania.

Nadmienie tylko, ze co 2-3 lata wymieniam telefon, obecnie posiadalem Samsunga A34 ktory ulegl wypadkowi :boink: z ktorego bylem bardzo zadowolony.

Zalezy mi na dlugowiecznosci baterii, bardzo czesto jestem ponad 10 godzin poza domem i nie chcialbym posilac sie powerbankiem bo jest to uciazliwe.

Wybralem generalnie 5 modeli z roznych pólek cenowych.

*Samsung A56/A36/S25Ultra

*Iphone 15 Plus/16 PM

Iphone 16 Plus odpada ze wzgledu na problemy z ekranem.

Najbardziej z wymienionych wpadl mi w oko Iphone 15 Plus oraz S25Ultra.

Jakie jest wasze sugestie na ten temat ? Moze ktos rowniez podzielic sie SOT'em na LTE jaki osiaga.

Opublikowano (edytowane)

Przesiadłem z s23 ultra na 25 i nie żałuje

unnamed.thumb.jpg.1269713304d690105a5b0f76de61b380.jpg

Największa różnice robi ten matowy ekran z powłoka antyrefleksyjną i ogólna wydajność ;) Widzę róznice względem starszego modelu.. Natomiast bateria bez szału, ale wytrzymuje jakieś 1.5 dnia kiedy korzystam z telefonu normalnie, a przy całym dniu na LTE przekłada się to na jakies 6h na SOT z tym że mam ustawioną ochrone baterii na 80% - bez tego szło by wyciągnać wyższy wynik ;) 

Edytowane przez dawidoxx
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.06.2025 o 18:55, Godlike napisał(a):

To jak ten problem z ekranem jest? :E

https://www.google.com/search?q=iphone+16+pink+screen+issue&rlz=1CDGOYI_enPL1164PL1164&oq=iphone+16+pink+s&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgBEAAYExiABDIGCAAQRRg5MgkIARAAGBMYgAQyCQgCEAAYExiABDIJCAMQABgTGIAEMgkIBBAAGBMYgAQyCQgFEAAYExiABDIJCAYQABgTGIAEMgkIBxAAGBMYgAQyCQgIEAAYExiABDIJCAkQABgTGIAE0gEJMTI0MTNqMGo3qAIZsAIB4gMEGAEgX_EFBDh8ro6uOv3xBQQ4fK6Orjr9&hl=pl&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

W dniu 2.06.2025 o 18:31, galakty napisał(a):

Że jak? To nie trolling? 

"Wybralem generalnie 5 modeli z roznych pólek cenowych."

Czego tu nie rozumiesz ? 

Edytowane przez Valeri