Godlike 762 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Od niedawna używam IP 16 Pro Max z iOS 18.5 ale zauważyłem, że bardzo dużo aplikacji ma problem z wyświetlaniem powiadomień, przejrzałem już sporo internetów w tej sprawie ale żadnego skutecznego rozwiązania nie znalazłem. U was też są z nimi problemy? Macie może macie jakieś skuteczne sposoby na prawidłowe działanie powiadomień?
Karister 90 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Nie ma żadnych problemów. iOS ma trzy czy cztery rodzaje powiadomień i na każde z nich można zezwolić lub nie per aplikacja.
Godlike 762 Opublikowano 7 Czerwca Autor Opublikowano 7 Czerwca 3 godziny temu, Valeri napisał(a): Jakie problemy ? Zauważyłem, że póki co to z aplikacją facebooka. Nie przychodzą, żadne do centrum powiadomień (a wszystko ustawione prawidłowo), jedyne co to widzę czerwoną kropkę z liczbą powiadomień obok ikony apki, no i wczoraj np podczas używania telefonu, przychodziły mi sms i wiadomości na imessage, whatsapp i messeneger i podczas gdy przychodziły nie było żadnego dźwięku, nie wyświetliły mi się tez na górnej belce, ale w tym przypadku restart telefonu pomógł. @Karister wiem, że ma różne rodzaje i wszystko mam ustawione jak trza, per aplikacja i per system
Karister 90 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca A ja nadal uważam, że nie masz wszystkiego dobrze ustawionego, skoro tak się zachowuje. Jabłka są pod tym względem upośledzone. Gdzieś jest funkcja powodująca, że iPhone nie dzwoni i nie wydaje dźwięków, gdy jesteś obok, bo wykrywa, że to widzisz. Wyłączałem lata temu, była nieźle ukryta.
Godlike 762 Opublikowano 7 Czerwca Autor Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) No ok świeżak w sumie jestem jeśli chodzi o jabłko, ale obejrzałem kilka filmików na temat powiadomień i wszędzie pokazują to samo @Karister a pamiętasz która to opcja? Bo może dlatego mnie nie informował o sms jak korzystam z telefonu. Edytowane 7 Czerwca przez Godlike
Rekomendowane odpowiedzi