Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, wallec napisał(a):

Sam fakt, że w grach są opcje, których nie możesz włączyć sprawia, że produkt jest ble i fuj.

Na nV to jest klęska urodzaju. Sam nie wiem jak grać. Czy moze z Natywną,  czy moze natywna + mocny RT i FG. Czy moze DLSS quality path tracing i MFG. Ciezko sie zdecydowac. Ale najlepsze wrazenia jakosc obrazu i rozgrywke jednak prezentuje path tracing :) 

• Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
48 minut temu, Send1N napisał(a):

Wallec ostatnio sprzedał 6900XT bez gwary za prawie 2K z tego co pamiętam :E 

Nie ma najmniejszych problemów ze sprzedażą AMD dopóki cena i model są odpowiednie. Szafirki, red debile schodzą bez problemu.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Za ile mogę sprzedać 3 letniego asusa dual rx 6600 z oryginalnym pudełkiem?

Karta w 100% sprawna, regularnie czyszczona z kurzu, od nowości w moim komputerze.

Na którym portalu sprzedawaliście swoje karty i jak to wyglądało?

Edytowane przez Pawcio
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysiak napisał(a):

W marcu sprzedałem orzełka 6600 od gigusia za 800, straciłem tylko 5 dyszek względem czerwca 2024 gdy go kupiłem :) 

SZACUN. Nie miałbym serca nawet wystawić za tyle :o

W dniu 1.07.2025 o 19:54, Pawcio napisał(a):

Za ile mogę sprzedać 3 letniego asusa dual rx 6600 z oryginalnym pudełkiem?

Karta w 100% sprawna, regularnie czyszczona z kurzu, od nowości w moim komputerze.

Na którym portalu sprzedawaliście swoje karty i jak to wyglądało?

Na OLX jest mnóstwo po 500-550pln i leżą. Gdzie porównywalne RTX 2060Super w dobrej wersji wyrwać za 550 ciężko.

Edytowane przez Grolshek
Opublikowano

No jak to przecież z dobrym upscalerem intela wykręcisz taki sam klatkarz na b580 jak na tym radeonie z ponad połowę mniejszym poborem mocy :E dodatkowo to referent aby to w miarę przyzwoicie działało trzeba ostre cięcia zegara zrobić ;) 

• Upvote 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałem kiedyś RX 6600 XT przez kilka lat i działało dobrze. Gorzej było z nowymi grami gdzie czasami było poniżej 60 fpsów na wysokich ustawieniach a tak poza tym prawie w ogóle nie było problemów ze sterownikami i z pozostałymi grami. Jedynie tylko na początku co jakiś czas wieszał się komputer.

• Confused 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

FSR 4 działa teraz na RDNA2 pod Windowsem, przejście z FSR3 na FSR4 to utrata ~20% FPS ale za to lepsza jakość. 

Aczkolwiek nawet FSR4 Zbalansowany oferuje Lepszą jakość od FSR 3 Jakość przy podobnych FPS.

Edytowane przez deathrabit
  • Thanks 1
Opublikowano

Ta garstka zapaleńców potrafi to zrobić tylko i wyłącznie dlatego, że AMD przez pomyłkę wypuściło FSR 4 w wersji INT8. Bez tego jajco by zrobili. Może pierwotny pomysł był jak z XeSS, czyli dwie wersje FSR 4: o lepszej jakości dla kart z akceleratorami AI oraz o gorszej dla pozostałych. Ale z jakiegoś powodu ten plan został porzucony, tak to wygląda.

• Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Tak, może źle napisałem - nie odnosiłem się do konkretnych Twoich pamięci, tylko tak bardziej ogólnie. Moduły CL30 wcale nie są jakoś specjalnie szybsze od CL36, a obecnie przy kombinacjach producentów potrafią być wolniejsze...    
    • Tą płytę doradzałem ostatnio koledze z forum ale ty ją odradzałeś mówiłeś że to wymysły są a teraz sam doradzasz to samo😊
    • nie X870 a X870E, bo to kolosalna różnica musisz sam zdecydować co ci bardziej odpowiada, od wyjśc/wejśc po bolączki jednej i drugiej   masz podwieszonego posta z tabelą, wyswietl sobie jedną i drugą , obydwie mają kulawe audio, tylko alc897, ale x670e ma 4 m2, a x870e tylko 3, co komu pasuje itd    osobiście bym nie dopłacał, wolałbym 4 m2.. ale to ja
    • Samych Castlevanii uzbierałem 10, ale niektóre pewnie tylko sprawdzę.   Castlevania SNES Castlevania IV Rondo of Blood (PC Engine) Symphony of the Night (PS 1) (Game Boy Advance / DS) Aria of Sorrow Portrait of Ruin Dawn of Sorrow Order of Ecclesia Harmony of Dissonance Circle of the Moon Harmony of Despair (traktuję ją jako mechaniczne podsumowanie serii na PS3 /Xbox, zbalansowana jest pod coopa)   Metal Slug trochę Megamana trochę Metroid np. Fusion do retro handhelda The Legend of Zelda: Ocarina of Time  Discworld point and click God Hand kiedyś RE:Outbreak, gdy zacznę ponownie ogrywać oryginalne 1-3 Silent Hill 1, 2 raczej na PC z HD modami lub co tam znajdę na monitorze CRT DMC 1, 3, w trakcie na PC, a będzie jeszcze 5 i może 4  Zone of the Enders 2nd Runner, jakoś nie dokończyłem Do popatrzenia na sprity i mechaniki dawnych bijatyk: może Street Fighter Alpha 3 / MAX oraz Darkstalkers, gdybym dalej był głodny   I "zwieńczenie retro" to Ninja Gaiden 1-2 na xboxy. Chyba ich jedyny ex, który mnie interesuje. Sigmy oraz porty są innymi wersjami gry, ponieważ stracili kod źródłowy.    Jeszcze napatoczy się starszych tytułów, bo to lista na szybko, a współczesnych masy gier szkoda wymieniać. Akurat robię retro handleda ze smartfona, a jak będzie niewygodnie w gamesir g8 to wymienię na coś z chin lub nastąpi powrót na PC. Dawno temu odrzuciłem sporo tytułów, przy okazji nadrabiania i odbijania się od gier na emulacji z WiiU i przeglądania gier z playstation 1-3, choć trzeba będzie zrobić rewizję odrzutków.  Współczesne "retro" do nadrobienia to m.in.: DEVIL BLADE REBOOT Shadow of the Ninja - Reborn Oh, jeszcze oryginalne Dead Space 1 i 2   Nex Machina Signalis Bloodstained: Ritual of the Night Forgive Me Father 2 Vanquish Demon's Souls z PS3 (rozgrzebane, do okolic smoka) Lost Planet 1, 2 (pudełko od lat leży, kupiłem z sentymentu do trailerów i artykułów, jakoś nie odpalając.) Od biedy seria yakuza do 6, ale szkoda mi czasu na to i wystarczy mi same, już skończone Y0. ....iii musiałem zapomnieć dodawać do list steam.   Koniecznie muszę jeszcze skończyć RE:Village, ale przy nadrabianiu całej serii, w końcu DLC do RE7 zaczęło mnie męczyć, stąd skok w DMC. Po nowym RE z 2026r wskoczę w Dying Light 1. Podejrzewam że będzie to najlepsza mechanicznie gra "SP" o Zombi, więc zostawiłem na koniec. RDR2 czeka na odpowiedni nastrój.  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...