Xbox Games Showcase 2025
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
U mnie też Hynix No i tak to wyglądało gdy robiłem 20min w demku Quake II RTX (wrzucałem we wcześniejszym poście) Widzę pewne podobieństwo u Ciebie i u mnie (w obu przypadkach Hynix) - różnica temperatur między pamięciami, a rdzeniem to zaledwie 5-6*C. U kolegi @Johny72 na Samsungach 15-16*C, a rdzeń wypada podobnie jak u nas. Teoretycznie masz rację jednak w tym przypadku nie o to chodzi. Porównaj obroty u mnie, kolegi @Tornado3 i kolegi @Johny72 To samo miejsce testowe, te same taktowania/napięcia, bez majstrowania z krzywą wentylatorów. Śledząc wątek o RX 9xxx z tego co ja zrozumiałem pamięci Samsunga są chłodniejsze od Hynixa w przypadku GDDR6. Przykład pierwszy od końca, jak kolega @Pentium D robi porównanie i Samsungi okazują się ok. 15*C chłodniejsze od Hynixów. Znowu patrząc tutaj na konkretnym przykładzie tego samego modelu RTX 5xxx wychodzi na to, że kości Hynixa są chłodniejsze zauważalnie od Samsunga, a mówimy o GDDR7. Czyli pod kątem temperaturowym można rzec: GDDR6: Samsung lepszy jak Hynix GDDR7: Samsung gorszy jak Hynix Chyba, że umknęło mi coś istotnego... -
Przez tomcug · Opublikowano
Jak większość testów na YT, to będzie raczej fałszywka. Niby dlaczego oszukanie zabezpieczenia (które wciąż działa!) miałoby dać wzrost FPS, jeszcze na limicie GPU? To nielogiczne. Było -
Przez DjXbeat · Opublikowano
No ja finalnie poszedłem w spalinową właśnie z obawy przed tym, że będę musiał więcej dodatkowych akumlatorów dokupić bo działka duża a poza tym często zdarzało mi się kosić dość dużą trawę i tu nie wiem jak by sobie elektryczna poradziła. Kupiłem spalinową i jestem bardzo zadowolony bo na tle tej starej 19-letniej to jest bez głośna i pali prawie 3x mniej :E 30l PB95 na sezon mi wystarczy. PS. Panowie ze Stihla jak ładowali mi kosiarkę do bagażnika Tesli - spalinową kosiarkę do elektryka? -
Przez ju-rek · Opublikowano
Ewidentny problem z chłodzeniem, co jest na procesorze AIO, czy powietrze? -
Przez tomcug · Opublikowano
Za wiele, to w ten sposób nie porównasz Ocenianie po ostrości obrazu, która akurat jest marginalnie większa dla FSR niż DLSS (ale wciąż jest to mydło na tle TAA), to podstawowy błąd przy porównywaniu skalerów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi