Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

No co, ja po prostu uwielbiam Pillarsy ale w Awoved jeszcze nie gralem. Czekam na jakas edycje kompletna itp., bo Obsidian ma w planach patchowanie/usprawnianie tej gry, wiec wole sobie poczekac, niz ogrywac niedokonczony produkt.

Mam duzy backlog z grami, wiec ani troche mi sie nie spieszy.

Edytowane przez daerragh
Opublikowano

Ogłoszą jakieś duży remaster gry z serii Tales. 

7 minut temu, daerragh napisał(a):

Mam duzy backlog z grami, wiec ani troche mi sie nie spieszy.

To tak jak ja, 15 gier w kolejce, a już mam 2 kolejne do wpisania. A jak jeszcze wyjdą jakieś hity-niespodzianki to już w ogóle pozamiatane, w zasadzie do końca 2026r. nic nowego nie musi wychodzić ;) 

Opublikowano
16 minut temu, Element Wojny napisał(a):

To tak jak ja, 15 gier w kolejce, a już mam 2 kolejne do wpisania. A jak jeszcze wyjdą jakieś hity-niespodzianki to już w ogóle pozamiatane, w zasadzie do końca 2026r. nic nowego nie musi wychodzić ;) 

Ja się już pogodziłem, że nie ogram wszystkich gierek które bym chciał ograć. Za dużo tego. Ale jak wyjdzie Persona 4 w remake to nie odpuszczę :E 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, lukadd napisał(a):

Ja się już pogodziłem, że nie ogram wszystkich gierek które bym chciał ograć. Za dużo tego. Ale jak wyjdzie Persona 4 w remake to nie odpuszczę :E 

Mam na liście rezerwowej - tak, musiałem taką stworzyć, bo jak piszesz realnie wszystkiego co się chce ograć się nie da, więc dzielę teraz na tę które ogram na bank, i na te które może ogram jak będzie czas...

Opublikowano (edytowane)

Trafia do was styl graficzny The Outer Worlds? Bo do mnie nie. Taki jakis kolorowy, retro science-fiction. Na jego widok przychodzi mi na mysl BioShock i Fallout troche.

I pomimo tego, ze bardzo lubie gatunek RPG i Obsidian (i Pillarsy), to w The Outer Worlds wytrzymalem pol godziny i poleciala z dysku.

Edytowane przez daerragh
  • Upvote 1