Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, GordonLameman napisał(a):

A grałeś w BO6? Bo pad podczas strzelania jest od dawna. 

Nie pamietam jak wcześniejsze czesci ale w BO6 po integracji z Warzonem nie było przerywanej animacji przy celowaniu. Dokładnie 1:1 jak tutaj. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Tylko numerek do podtytułu :) cod nie był nigdy w moim zainteresowaniu, no tylko SP gdzie do BO2 to jeszcze było spoko :) później to mehhh.

Przestają wspierać i olewają poprzednią część to następna jest SUPER co w tym dziwnego :E aaa zapomniałem, dodadzą jakieś SUPER kolorowe skiny to poziom zajebistości jeszcze wzrasta :P

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Upvote 1
Opublikowano
9 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Serio ty grasz to najbardziej ujowa kampanie w histori i pozbywasz sie plytki zamiast grac w multi ? :D 

A co w tym dziwnego ?? 

Wiesz zasadniczo nic. Dużo ludzi lubi coda, to jest taki mcdonald dla masowego odbiorcy. Także dużo fragów i dobrego pingu życzę :)

• Thanks 1
Opublikowano
39 minut temu, ODIN85 napisał(a):

A co można dodać do fpsa jak w każdym się strzela i zabija:E

Wbrew pozorom można wiele, bo6 a bo7 to całkiem inny movment i feeling ruchu postaci i strzelania ale to już każdy musi sam się przekonać. Niemniej jakby wziąć 5 codow pod rząd to każdy diametralnie różni się tym o czym pisałem na wstępie i to czuć. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

No to na czym polega to, że ta gra jest super skoro to nic nowego dla serii?

Dla mnie dawka adrenaliny jest tutaj non stop i tego oczekuje od multika. Kompletnie mnie nie kreci to mozolne tępo w Battelfildzie. 
W każdej części CODa movement jest bardziej lub mniej udoskonalany. Wymaksowanie i zrozumienie tych wszystkich ruchów oraz możliwości ich łączenia „w biegu” nie jest takie proste jak się wydaje. Nie raz te wślizgi, wyskoki zza ściany czy przez okno potrafiły zmienić losy bitwy. ;) Nawet to odbijanie od ścian daje mega możliwości na mapach. 

Gram w to od lat z ekipą. W sumie od początku Warzona tydzień w tydzień siadamy we 4 w weekend i ogien ;)

Edytowane przez userKAMIL
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

Dla mnie dawka adrenaliny jest tutaj non stop i tego oczekuje od multika. Kompletnie mnie nie kreci to mozolne tępo w Battelfildzie. 
W każdej części CODa movement jest bardziej lub mniej udoskonalany. Wymaksowanie i zrozumienie tych wszystkich ruchów oraz możliwości ich łączenia „w biegu” nie jest takie proste jak się wydaje. Nie raz te wślizgi, wyskoki zza ściany czy przez okno potrafiły zmienić losy bitwy. ;) Nawet to odbijanie od ścian daje mega możliwości na mapach. 

Nie rozśmieszaj mnie :E 

Miałem 670 prestiż w Bo6 zanim skończyłem grać. 

1 minutę temu, Phoenix. napisał(a):

Tak to juz wiem, ale milo poczytac z rana do kawki rakowe komentarza na poziomie srednio rozgarnietego sfrustrowanego dziecka :hihot:

Kolejny :lol2: 

Dzieci to grają w to Bo7 i się cieszą bo kolorowy papierek był :) 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@GordonLameman Chłopie ja mam w tyłku jakieś Twoje żale. XD

Bawię się wyśmienicie! Ty nie? Trudno, życie. 🤷

4 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Tak to juz wiem, ale milo poczytac z rana do kawki rakowe komentarza na poziomie srednio rozgarnietego sfrustrowanego dziecka :hihot:

W punkt!

Opublikowano (edytowane)

Aż miło poczytać co? 😅

Przypomnę, że macie temat z mesjaszem gameningu Battelfildem. Bawcie się tam dobrze bo szkoda od tygodnia Waszego czasu na te wszystkie frustracje do gry, której nie kupicie. Nie zagracie i ewidentnie Wam się nie podoba. 

Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Pieknie tam musi pekac dupa z frustracji, ze komus sie podoba ;D

To bardziej chodzi o to, że Activision psuje gry (internet dla single, łączenie do gry jak w multi, SBMM, dark patterns) i jedyny sposób, aby to zwalczyć to nie kupować ich gier.

Może się wam podobać, ale nie piszcie bzdur o tej grze jaki to ewenement, bo to po prostu gówienko z movementem pomiedzy MW2 a MW3. W nowych skórkach. I tyle. 

5 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Aż miło poczytać co? 😅

Przypomnę, że macie temat z mesjaszem gameningu Battelfildem. Bawcie się tam dobrze bo szkoda czasu na te wszystkie Wasze frustracje do gry, której nie kupicie. Nie zagracie i ewidentnie Wam się nie podoba. 

Sfrustrowany to ty jesteś, że ktoś krytykuje codzika zamiast łykać jak pelikan :kupa: serwowane przez Activision :) 

Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

ale nie piszcie bzdur o tej grze jaki to ewenement

O porsze, to juz czytac ze zrozumienim nie potrafimy bo nikt nie pisal o jakims ewenemencie, w dodatku ja nawet tej gry nie mam, beka :hihot: No ale dalej wylewaj to swoje raczysko, chetnie sie posmieje ;) 

Komentarze na poziomie sfrustrowanego nastoakta mile widziane :wariat:

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

O porsze, to juz czytac ze zrozumienim nie potrafimy bo nikt nie pisal o jakims ewenemencie, w dodatku ja nawet tej gry nie mam, beka :hihot: No ale dalej wylewaj to swoje raczysko, chetnie sie posmieje ;) 

Komentarze na poziomie sfrustrowanego nastoakta mile widziane :wariat:

UserKamil tak pisał, jakby ten COD to był ósmy cud świata. Cóż, ewidentnie nie ptorafisz czytać ze zrozumieniem :) 

Raczyskiem to jest Activision i to jak traktuje graczy. No, powiedzmy tych bardziej świadomych, bo jak widać niektórzy lubią złoty deszczyk od korporacji :) 

3 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

@GordonLameman Dla mnie możesz tu siedzieć i przez kolejne pół roku i narzekać. XD To Ty swój czas marnujesz nie ja. 

Jacy wy jesteście infantylni :lol2:

Krytykuję grę, bo jest za co. A wy o raku, frustracji, marnowaniu czasu i narzekaniu. 

Chłopie to jest gra, a nie bożek. Każdy może krytykować i - moim zdaniem - za to co robi Activision powinien. Nie musisz mnie atakować za to, żę krytykuję grę. Niech ci się nawet podoba, są ludzie którzy biorą wszystko bezkrytycznie. Spoko. Ale nie zmyślaj na temat tej gówno gierki :) 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

UserKamil tak pisał, jakby ten COD to był ósmy cud świata.

Napisal ze mu sie gra bardzo dobrze i ja to rozumiem bo multi jest po prostu dobre, tyle i az tyle. Reszta to twoja glupia nadinterpretacja i raczysko ;) 

A Ty jak jakies dziecko wchodzisz i komentujesz "gowno", co Ty wgl soba reprezentujesz?? takiego dna dawno nie czytalem...

Juz ci zreszta napisal to Ty marnuejsz tu swoj czas a on sie dobrze bawi.

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Napisal ze mu sie gra bardzo dobrze i ja to rozumiem bo multi jest po prostu dobre, tyle i az tyle. Reszta to twoja glupia nadinterpretacja i raczysko ;) 

A Ty jak jakies dziecko wchodzisz i komentujesz "gowno", co Ty wgl soba reprezentujesz?? takiego dna dawno nie czytalem...

Juz ci zreszta napisal to Ty marnuejsz tu swoj czas a on sie dobrze bawi.

Jak pisałem, czytanie ze zrozumieniem u Ciebie mocno kuleje. Popatrzmy wiec co napisał:

Cytat

Gameplayowo nie mają sobie równych! 

Cytat

Gra cudo i wciąga niesamowicie! 

Cytat

Ta gra to jeden z najlepszych jeżeli nie najlepszy multi na rynku! Cały movement jest topka w tej branży. 

A ta gra to w rzeczywistości po prostu gówno.

Opublikowano

Teraz 90% devów jest rakiem, ale też każdy patrzy z innej perspektywy. Ja tam się śmieję ze lpg skinów, ale to czy cod czy bf czy cs to traktuje tak samo. Do Gameplaya się nie odnoszę ponieważ nie mam pojęcia jaki jest, więc nie mam zdania.A tym bardziej się recenzjami czy jakimiś portalami nie sugeruję. Jak nie zagram to się staram nie wypowiadać. To że się komuś podoba lub nie to jest indywidualna sprawa. Jeden rabin powie tak, drugi inaczej, koniec i kropka.

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

A ta gra to w rzeczywistości po prostu gówno.

Ok. Finalnie Ty od tygodnia dzień w dzień tu płaczesz a ja od tygodnia dzien w dzien bawię się fantastycznie. ;) 

Mi szkoda byłoby tygodnia na żale ale kto co lubi. 🤷