Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W CoD MW z 2007 grałem absolutnie jak szalony. MW2 w 2009 sobie po prostu podarowałem jak usłyszałem, że ma już nie być dedyków :E a do tego zobaczylem te perki, jakies termowizje i pomyslalem, ze to jest już jakiś szczyt dziecinady i absurdu wiec olewam. Oh boy, gdybym ja wiedział jak się potoczy los kolejnych odsłon :E 

Trochę offtop ale wiecie, to trochę jak z serią diablo. Grałem w diablo 2 jak szaleniec i gdyby ktoś powiedział mi przed wyjściem diablo 3, że Tyrael będzie czarny, diablo będzie kobietą a Caina zabije motylek, to bym go po prostu wyśmiał :E

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Akcja, adrenalina i ta potrzeba ciągłego skupienia to jest tylko w COD!

Ja dlatego przestałem grać lata temu. xD

Ciągle na spince, nerwowy później przez to chyba byłem. Niezdrowe to jest. 😀

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, raziel88 napisał(a):

Grasz z odpalonym ray tracingiem? To tak ubija wydajność, że nawet 5090 klęka, przecież to jest chore.

Wylaczylem od razu bo spadki srogie były a podczas rozgrywki nie zauważasz tych efektów nawet.   
Ten sam case co w Diablo po dodaniu RT. Nie ma to najmniejszego sensu w tak dynamicznych grach. Ja lubię się zatrzymać… Nacieszyć oczy… A tutaj jak się zatrzymasz to giniesz. XD

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

Ja w tym roku na pewno nie kupuję BO7. Powodów jest kilka:

- niedotrzymanie obietnicy wydawania coda co dwa lata

- dark patterns w grze (utrudnianie odpalenia BO6)

- COD HQ

- brak nowości poza odgrzewaniem kotletów 

- wymóg online dla kampanii

- brak kampanii dla jednego gracza 

- Activision powinno upaść i sobie swój głupi ryj rozwalić. 

• Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Pograłem dłużej. Lewelowanie broni nic nie daje.

Mój werdykt: magia albo cziterzy, a miało nie być SBMM... mapy są tak ohydne że nic nie widać, nie chce się grać + połowa to kalka poprzednich...

Giniesz ze wszystkich stron, do tego jakieś lagi dziwne.

Generalnie ta gra to syf jest totalny.

Edytowane przez Sponsi
Opublikowano
16 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Te Zombiaki to też mocny tryb jest. Doszedłem do 50 fali i adrenalina jakiś kosmos. XD

Zombie jest fajnie zrobione, a MP moze byc jednym z najlepszych MP od lat, dobry gunplay, dobry gameplay, żadnych błędów gry, dobre mapy, mnóstwo contentu, brak rozpadających się lobby, prestiże postaci + broni, wszystko działa jak należy. Czego chcieć więcej?

Inne CoDy miesiącami po premierze były naprawiane, albo i nie, a tu działa wszystko jak należy i jest dobrze zrobione. .

Do tego kolosalny nerf AA rotacyjny na padzie ;) 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ciagle mecze fabule, mam nadzieje ze koniec juz bliski i bede mogl sie plytki pozbyc :E

Jedyny plus jaki sie nalezy tworcom to to ze grajac w singla levelujemy sie tak samo jakbysmy grali multi. Szkoda ze w BF6 tego nie ma, byla by swietna platforma do robienia wyzwan i lvl dla niedzielnych graczy bez szkody dla innych.

Opublikowano
5 godzin temu, Sheenek napisał(a):

Ciagle mecze fabule, mam nadzieje ze koniec juz bliski i bede mogl sie plytki pozbyc :E

Serio ty grasz to najbardziej ujowa kampanie w histori i pozbywasz sie plytki zamiast grac w multi ? :D 

Godzinę temu, Funky Koval napisał(a):

Ty tak na serio?

A co w tym dziwnego ?? 

Opublikowano
Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Serio ty grasz to najbardziej ujowa kampanie w histori i pozbywasz sie plytki zamiast grac w multi ? :D 

Tak, w multi w cod przestalem stopniowo grac od 2-3 lat. Odeszlo  zbyt bardzo od gry militarnej. Zdecydowanie wole BF6 na dzisiaj.

A kampanie chcialem przejsc bo we wszystkie CoD gralem od poczatku ich istnienia, tak jak i MoH.

I dopiero to wydanie mnie kompletnie odrzucilo.

Moze kiedys jeszcze wyjdzie dobry CoD.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Ta gra to gówno.

Ta gra to jeden z najlepszych jeżeli nie najlepszy multi na rynku! Cały movement jest topka w tej branży. Takie detale jak padanie pod czas strzelania gdzie nie ma przerywanego celowania jak w Battelfildzie mają opanowane do perfekcji. 

Edytowane przez userKAMIL
  • Haha 4
  • Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Ta gra to jeden z najlepszych jeżeli nie najlepszy multi na rynku! Cały movement jest topka w tej branży. Takie detale jak padanie pod czas strzelania gdzie nie ma przerywanego celowania jak w Battelfildzie mają opanowane do perfekcji. 

A grałeś w BO6? Bo pad podczas strzelania jest od dawna. 

ta gra to kpina z graczy. 

Opublikowano
18 minut temu, userKAMIL napisał(a):

tak dla 12 latkow nie wyżytych i niewiele wiedzących i jedyna forma wyżycia sie jest wlasnie ta gra

• Upvote 1