Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się co do flickowania.

Bierzesz snajperke, dodatki dobierasz żeby było szybkie przybliżenie, flickujesz i ownujesz. Taki KAR98 z odpowiednimi dodatkami żeby po prostu zrobić szybkiego flicka i padają jak muchy.

Opublikowano

W każdym razie gra się naprawdę wybornie. Mam stałą ekipę 4 osobową od paru lat i myśleliśmy o zmianie w tym roku na Batka. Jednak po paru godzinach z betą CODa już się wszystkim odechciało nowego Battlefielda. ;) 

Movement jest tu fantastyczny! 

Opublikowano

Też miałem ekipę do coda, sam całe życie w cody grałem. No ale ekipa się rozsypała bo gra zaczęła się wydawać "głupia" przez po prostu te męczące wślizgi i inne dziadostwo, do tego pełno badziewnych dodatków.

Wiecie kiedy cod był fajny? Jak był call of duty 4 i grało się na promodzie. To było fajne, bez tego wszechobecnego badziewia. Grało się normalnie w jakichś ligach ESL a na co dzień serwer dedyk z promodem no i było super.

Potem wychodziły nowsze części, człowiek wchodził, zginął od jakiegoś totalnie debilnego perka czy dodatku, który oczywiście nie wymaga prawdziwego skilla i tylko myślał "matko jakie to jest głupie".

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Slayer napisał(a):

człowiek wchodził, zginął od jakiegoś totalnie debilnego perka czy dodatku, który oczywiście nie wymaga prawdziwego skilla i tylko myślał "matko jakie to jest głupie

Ja jednak uważam, że ten mocno zręcznościowy movement wymaga jednak sporego skilla. Opanowanie a co ważniejsze umiejętne wykorzystanie tych wszystkich wślizgów, skoków do przodu z wślizgiem czy wyskakiwanie na szczupaka przez okno ;) Teraz jeszcze te skoki od ściany etc... To wszystko ma jednak spore znaczenie i co ważniejsze realne przełożenie na rozgrywkę. Masę meczy miałem gdzie takimi zagrywkami odmieniało się wynik spotkania. (Jeszcze ta kamera najlepszej akcji po meczu) w B6 mi tego właśnie brakuje.

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

To się zgadza, starsze COD'y były zdecydowanie fajniejsze.

Te dziś to lipa straszna.

W sumie mi ostatni COD jaki się podobał to 2019.

Ale najmilej tez wspominam 4.

No cóż taki znak czasów.

Ważne aby mieć swoje wymagania i zdanie a nie tylko ślepo iść z nurtem.

Opublikowano

Ja tez troche przez różowe okulary patrzę na czasy fpsow gdy grało sie w ESLach, clanwarsach itp. 

Zgadzam sie tez, ze wymasterowanie movementu w codzie to skill. Po prostu sama mechanika mi nie leży, nie lubię takiej rozrywki (sci-fi i takie klimaty). 

• Upvote 1
Opublikowano

#BO7

️ Szybkość dobierania lobby na playliście Open Moshpit vs na playliście z SBMM (~5s vs 28s 😬).

️ Na Open Moshpit grę znajduje w kilka sekund, w dodatku na lepszym pingu, a tyle gadali, że z SBMM niby nadal "ping is king"... 😒

🔸Lobby znalazlo w kilka sekund i po raz pierwszy gralem na Warszawie ze stalym pingiem 4 MS !!!  

#BF6 nadchodzi, to oni się obudzili i twierdzą, że teraz już słuchają graczy, dlatego w #BO7 osłabili SBMM na jednej playliście i czekają na opinie społeczności 😂

IMG_4535.jpeg

Opublikowano (edytowane)

chciałem zagrać na PC via xbox store, a tam ponad 300GB :D nie, dziękuję. jaka patologia 

nevermind,  za  drugim razem jednak tylko  50 GB ,  MS  Store jest piękny<3

add-on..

nie czaję,  pobrałem  niby  open  beta  BO7,  a pokazuje tylko  early  access jesli dokonałem pre-orderu,  jakieś  pomysły  ,  ehh

Edytowane przez samsung70
Opublikowano (edytowane)

Pierwsze wrażenie, to te ten cod nie jest taki zły. :thumbup:

Tylko odniosłem wrażenie, że każdy średni gracz na kontrolerze ma lepszego aim niż ja na myszce.

edit: coś kroków nie słychać, jakby na głosikach grało się lepiej ,na chillu :D

Edytowane przez Mel0n102
Opublikowano
36 minut temu, Mel0n102 napisał(a):

Pierwsze wrażenie, to te ten cod nie jest taki zły. :thumbup:

Tylko odniosłem wrażenie, że każdy średni gracz na kontrolerze ma lepszego aim niż ja na myszce.

Zmora ostatnich codów, mega wyśrubowany aim assist.

No cóż, na konsolowcach pewnie zarabiają najwięcej hajsu więc poniekąd rozumiem podejście tej firmy.