VRman 3 105 Opublikowano 30 Listopada 2025 Autor Opublikowano 30 Listopada 2025 Bardzo bym chciał, żeby to była prawda, bo sam rezygnuję z nowych gier w 50% właśnie przez to, że jeszcze mnie nie popierd(zie)liło na tyle, żeby zgadzać się na warunki jakie MS daje użytkownikom W11 i będzie XP+7+Linux+Workbench na emu i starczy, ale taki tytuł newsa to jak zwykle kolejne straty, bo mi się żenadometr potłukł i muszę kupić nowy
tomcug 2 989 Opublikowano 30 Listopada 2025 Opublikowano 30 Listopada 2025 1 minutę temu, VRman napisał(a): Bardzo bym chciał, żeby to była prawda Ani teraz, ani nigdy w przyszłości
VRman 3 105 Opublikowano 30 Listopada 2025 Autor Opublikowano 30 Listopada 2025 Ano niestety, prawda.
AndrzejTrg 3 008 Opublikowano 3 Grudnia 2025 Opublikowano 3 Grudnia 2025 Onet w formie, tam codziennie takie kwiatki są że aż się dziwię że ten temat ma tak mało stron
VRman 3 105 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2025 (edytowane) Paweł, weź tu zrób Ajajem jakąś ilustrację do newsa. Napisz Ajajowi żeby dało zdjęcie Questa 3. Zdjęcie Questa 3: Nie. To nie moja przeróbka. To czysty screenshot strony ppe Edytowane 9 Grudnia 2025 przez VRman 1
VRman 3 105 Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Kolejny tekst którego autor nawet nie przeczytał. Prompcik napisany w 5s i co się przemęczać https://www.ppe.pl/publicystyka/395382/szara-strefa-wraca-do-lask-hbo-prime-video-i-netflix-przez-wlasna-glupote-juz-tego-zaluja.html Gdyby nie ten Spotify to piracenie nadal byłoby uczciwe! Co za chamy ze Spotify'a to zmieniły! Nie da się przeczytać dwóch zdań bez okropnego uczucia żenady szepczącego z tyłu głowy "ten tekst napisał AI" Nawet nie dał w prompcie "ale napisz to w stylu człowieka, a nie w stylu chataGPT z roku 2023" Edytowane 11 Stycznia przez VRman
Rekomendowane odpowiedzi