GPU które nigdy nie powstaną, a by mogły. Moje rozważania z pomocą chataGPT
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
Mi się Halo podobało i żałuje że anulowali po 2 sezonach. I tak było sporo scen walk czy innej akcji jak na serial. Także polecam jak ktoś lubi SF. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Bardzo dobrze, że takie słowa padły. Najwyższy czas aby nasze społeczeństwo i nasz kraj dojrzał i sam zadbał o własne bezpieczeństwo, w tym nuklearne. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Przy 1.2 na standardowych ustawieniach w budzie sff było gorąco, a wczoraj testowałem na 5040mhz całe popołudnie, z napięciem 1V i bajeczka, wydajność praktycznie ta sama a w bf proc max 58'C, cichutko, wentylatorki na 900-1000rpm Te cepy robią wrażenie, po piekarnikach intela -
Przez Pablloo · Opublikowano
Niech sobie każdy kupuje co chce ja tam nikomu do portfela nie zaglądam. Ale nie da się czytać tych herezji że 9070xt dorównuje a nawet przewyższa 5080 -
Przez miro · Opublikowano
a o allegro pay słyszałeś ? chłopak smart nie ma, ale pewnie matka albo ojciec czy dziadek już tak kupuje z odroczeniem płatności na 30dni, zgłasza zwrot, płatność przesuwają o kolejne 30dni, wstawia do paczkomatu i tyle.. takiemu rekinowi biznesu który wszystkie wątki techniczne zasmieca swoim zakupami i sprzedażą chyba nie trzeba tego tłumaczyć chciałeś mu pomóc za praktycznie darmoszkę, i to wygląda że źle... może jak poleży w pudełkach to się naprawi.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi