Skocz do zawartości

Ankieta czy chcecie wprowadzić funkcje zapisywania wartościowych komentarzy/wpisów  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz funkcję ZAPISZ?

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdarza się, ze czasem w bardzo aktywnym wątku ktoś napisze coś, co dla Was będzie bardzo istotną informacją dlatego funkcja zapisywania może pomóc nie zgubić się w lawinie wpisów.

Nazwa: Zapisz

Jak to by działało?

Każdy użyszkodnik posiadałbym na profilu prywatną funkcję/liste, w której byłyby zapisywane wszystkie wczesniej zapisane wpisy. W każdej chwili użytkownik mógłby kliknąć wpis z listy, by przekierować się do dyskusji w danym wątku.

przyklad:

jestescie na wakacjach, ktos w watku AMD dał bardzo wazną informacje o tym jak zwiekszyc wydajnosc procesora, ale was aktualnie nie ma przy PC i nie macie jak zastosowac sie do porad. W watku kazdy nawala po 30 wpisów dziennie - akurat tamten jeden dotyczy waszego procesora i dokladnie waszego problemu <- zeby nie zgubić tejże wiadomosci i móc zastosować się do niej możecie ją ZAPISAĆ w prywatnej liscie i przetestować w domu po wakacjach

Tak wlasciwie to by dzialalo tak samo jak w przypadku funkcji udostepnij wpis - tylko ze wszystkie udostepnione -> zapisane wpisy byłyby widoczne prywatnie na waszym profilu tylko dla Was.

Oczywiscie wątki polityczne i offtopowe miałyby wyłączane te funkcje by uniknac robienia 'teczek' na kogoś.

Glosowanie w ankiecie Tak/Nie

Zachecam do pisania pytań i uwag.

• Like 2
  • Upvote 3
  • Pan Mateoo zmienił(a) tytuł na Ankiety czy chcecie wprowadzić funkcje zapisywania wartościowych komentarzy/wpisów
  • Pan Mateoo promował(a) i podpiął/eła ten temat
Opublikowano
8 godzin temu, Pan Mateoo napisał(a):

Oczywiscie wątki polityczne i offtopowe miałyby wyłączane te funkcje by uniknac robienia 'teczek' na kogoś.

Teczki na innych są robione w każdych tematach, nie tylko tych dwóch, o czym już sam się przekonałem. Wprowadźcie lepiej funkcję, żeby osoba zablokowana nie mogła widzieć postów osoby, która ją zablokowała, tak jak jest to zrobione na PPE. 

Opublikowano
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Wprowadźcie lepiej funkcję, żeby osoba zablokowana nie mogła widzieć postów osoby, która ją zablokowała, tak jak jest to zrobione na PPE.

Nie ma i nie będzie takiej.

• Upvote 3
  • Pan Mateoo zmienił(a) tytuł na Ankieta czy chcecie wprowadzić funkcje zapisywania wartościowych komentarzy/wpisów
Opublikowano

Może się przydać taka funkcja. 
Czasem zdarzało się czegoś szukać, szczególnie w bardzo gorących wątkach - co utrudnia szukanie? Aktywność tych samych osób i schodzenie na offa.
Potem się kiełbasi. Trochę jak w tym dowcipie:

Na zebraniu ZBOWiDu odzywa się dziadek:
- Proszę państwa, ja mam taką sklerozę, że nie pamiętam, czy walczyłem w I wojnie w II korpusie, czy w II wojnie w I korpusie.
Na to drugi:
- A ja to nie pamiętam czy na wojnie dostałem kulą między łopatki czy łopatką między kule.
Na to odzywa się babcia:
- A ja nie pamiętam czy to ja wystrychnęłam Niemców na dudka czy to Niemcy wydudkali mnie na strychu!

• Haha 1
  • tomcug przestał(a) promować i odpiął/ęła ten temat