monitor 4k 32-43cale 16:9 / 21:9, kontrast ~>5000:1, delikatne lokalne podświetlenie lub brak
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
A po co ten sam bios/gpu ? Tam chodzi o krzywą napięć/taktowań W tych kartach ciężko cokolwiek ustawić na krzywej, się sama dziwnie zachowuje, ale jakoś udało mi się ustawić 955mV do 3060mhz i karta pyka, jak ta lala. A jak u niego nie ruszy, to po prostu usuwa Profil z folderu AF i zastępuje go swoim 5 minut roboty. -
Przez Paw79 · Opublikowano
https://promocje.x-kom.pl/black-friday?filtry=527_kategoria[13561]&sortowanie=priceDesc Póki co szału ni ma, ale może ktoś znajdzie coś dla siebie. -
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć, wyczekiwany Black Friday właśnie nadszedł. To najlepszy moment żeby upolować laptopy, smartfony, monitory, podzespoły, audio i wiele więcej produktów w super cenach Black Friday —> BlackFriday w x-kom Polecamy: — AMD Ryzen 7 7800X3D za 1299 zł. — Dell Alienware AW2725Q QD-OLED za 2699 zł. — AMD Ryzen 7 9800X3D za 1699 zł. — Gigabyte AERO X16 Ryzen AI 7 350/16GB/1TB/W11 RTX5060 165Hz szary za 4499 zł. — Logitech G733 Lightspeed czarne za 329 zł. Pozdrawiamy, x-kom. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Kanzu na jaki kabel się zdecydowałeś ? Ja zamawiałem 3 kable 12V-2x6 675W H++ od moddyi i wszystkie śmigają znakomicie. Max obciążenie na pin przy poborze ponad 600W nie przebija 9A na żadnej sztuce.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi