Lords of the Fallen II
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
Mamusia ci juz załatwła miejsce w urzędzie czy nic nie znaczy i musisz czekać az przejdzie na eme? Wiekszośc z was nie korzysta z urzedów to nie wiecie co sie tam dzieje UE to ma pieniądze jak sobie wydrukuje na faxie ale najpierw musi go kupić Kazda frma płacąca OZE sięga do kieszeni konsumenta i nie jest wazne ze KPO dla ukrainy nie poszlo z konta bankowego KPO I tak jesteś tu pół trolem tylko.. -
Przez Klima · Opublikowano
Czy tylko ja mam wrażenie, że odkąd pojawiają się posty i tematy z doopy zakładane przez pseudo redaktora, to wszystko zaczyna się sypać? -
Przez j4z · Opublikowano
To pomyśl co by było, jakbyś zjechał z pogłosem większej części pasma, a nie tylko góry. 😀 Odbitej góry. Bo przetworniki nie grają górnym pasmem do przodu. Góra jest najbardziej kierunkowa. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Czy konfigurując nowe auto szukalibyście wersji z kamerami 360 stopni? To wciąż nie jest wyposażenie standardowe nawet w drogich samochodach i często nie kosztuje mało. Aby system kamer 360 dobrze działał, konieczny jest zestaw czterech kamer (tylna, przednia, dwie pod lusterkami bocznymi), wówczas możliwe jest utworzenie widoku top view, czyli widok z góry. Przetestowałem wiele aut z takimi kamerami i poniżej wstawiam kilka przykładów. Osobiście uważam, że nowego auta bez kamer 360 stopni bym raczej nie kupił.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi