Słuchawki TWS
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
Wymiana banalnego komponentu w wielu modelach PHEV może wymagać wydarcia całego zespołu napędowego lub demontażu baterii. Płacisz ostatecznie w większości za roboczogodziny Mirka w warsztacie a nie samą uszkodzoną część. PHEV ma jednak znacznie większą baterię ze znacznie bardziej rozbudowanym układem chłodzenia/grzania. Tutaj trzeba rozpatrywać to indywidualnie ale większość PHEV ma baterie upchnięte w miejscu, w którym pierwotnie dla danej płyty podłogowej tego nie przewidziano - cierpi albo prowadzenia auta albo bagażnik (albo jedno i drugie). Dodatkowo problemy w PHEV-ach to często błędy komunikacji na szynie danych między sterownikiem falownika, systemem BMS i komputerem silnika. Awaria jednego czujnika w tej sieci zależności często kaskadowo wyłącza cały system hybrydowy "prewencyjnie", odcinając moc. Innymi słowy hardware to znane od lat klocki, ułożone z ekstremalną ciasnotą. PHEVy (dla mnie) to próba połączenia dwóch dość odmiennych systemów - dostajemy zalety jednego i drugiego ale i wady jednego i drugiego, przez co mamy takiego trochę frankensteina, który ma równie dużo zalet co wad. -
Przez ChudyXp · Opublikowano
To ja nie mam pytań sama budą licząc do równego 18 kg, a jak tam się jeszcze napakuje sprzętu to pewnie coś do około 30 kg może dobić ??. Moja z podpisu według producenta waży 7,2 Kg to z sprzętem pewnie tyle ile ta twoja sama bez sprzętu . Lepiej trzymaj je z daleka od mebli z Ikea bo będą leciały wióry -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/techpowerup-poll-shows-58-of-readers-do-not-want-dlss-5-altering-games -
Przez ket_rab · Opublikowano
U mnie tak to wygląda. Przy codziennym użytkowaniu pracuje jedynie AIO i dół. Jak gram to od 40stopni startuje reszta. Do Quatro mam podłączone dwa czujniki temp na chłodnicach.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi