Reddzik 2 777 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) Wbiłem do kromki na twitchu, chłopak będzie pykać https://www.twitch.tv/kromkachleba o godz 21.00 spada embargo, będą filmiki odnośnie wrażeń z bety itd Edytowane 31 Lipca przez Reddzik 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Taki jestem spostrzegawczy ze dopiero teraz zauważyłem, że zniknęło logo DICE i zostało zastąpione przez Battlefield Studios
Nigher92 54 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Co jak co ale zawsze te trailer/gameplaya od BF robia robote to im trzeba zostawic. Dygnal mi smierdziel jak to zobaczylem
ghostdog 906 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Dla mnie to trochę wygląda jak podrasowany BF2042. Trzeba samemu zagrać, bo jak patrzę jak grają zaproszeni gracze to jakoś nie czuję tych emocji.
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Ale będę kosił Supportem Jeszcze niech się da śmigłowcami latać jak w BF4 i będzie ideolo @galakty złe wieści, podobno przeglądarki serwerów poza portalem nie będzie...
raziel88 34 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca W jaki sposób odbiera się te klucze z transmisji twitch?
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Podobno trzeba godzinę oglądać transmisje i coś tam dropi, nie wiem do końca jak to działa, bo nie siedzę na twichu.
raziel88 34 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca No właśnie ale ciekawe w jaki sposób dropi? Przychodzi mail z kodem od twitcha?
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Wejdź na ta transmisje kromki może znowu coś powie.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 13 minut temu, raziel88 napisał(a): W jaki sposób odbiera się te klucze z transmisji twitch? Trzeba połączyć twitch z kontem EA gdzie bedziesz miał grę.
Reddzik 2 777 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Mam już 75% postępu z oglądania kromki. dawać kluczyk Mimo, że nie jestem zapalonym graczem BF w multi to zagrałbym, szczególnie wpierw jako test sprzętu czy trzeba ponownie ulepszyć, bo już słaby czy jeszcze te kilka miechów podoła
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Trza zamykać konto oszczędnościowe i nowego PC składać Ej ejjjj nie trzeba Coś niskie te wymagania. 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) 300 zł 430 zł Edytowane 31 Lipca przez Reddzik 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Coś niskie te wymagania. Niskie to chyba nie tylko wymagania będą
Reddzik 2 777 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Kromka gada, że nie ma być przeglądarki serwerów, ma być SMM niby trochu zmieniony, ale pewnie coś na bazie BF 2042.
Marvf 69 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca ich ostatnia dobra część to była jedynka, więc głód na pełnoprawny shooter trwał zbyt długo. Z prezentacji póki co wynika że posłuchali
skypan 1 758 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Kto wpadł na pomysł tych jebitnych spotów 3D
dawidoxx 976 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) 24 minuty temu, Reddzik napisał(a): Mam już 75% postępu z oglądania kromki. dawać kluczyk Gdzie widać postep? // już widzę Edytowane 31 Lipca przez dawidoxx
Reddzik 2 777 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) 9 minut temu, dawidoxx napisał(a): Gdzie widać postep? Jak rozwiniesz swój profil w czasie oglądania powinno się pojawić gdzieś po środku. Właśnie wpadł mi klucz Edytowane 31 Lipca przez Reddzik 2
skypan 1 758 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Niedługo kredyt na zakup będzie w Santander Battlefield Bank 6
Strilok 342 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 27 minut temu, Reddzik napisał(a): Właśnie wpadł mi klucz Też mam, ale żeby dobić się teraz do serwera EA aby go wykorzystać to jest cud. 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Serwery są przeciążone... No niech mnie piekło, podoba mi się Tak żeby każdy wiedział co i jak:
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź