Kadajo 7 416 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Teraz, Phoenix. napisał(a): Kampanią jest na premierę. No co ty, nie no zdementowali te plotki przecież.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia To podrzuć Linka bo nic nie kojarzę na ten temat żeby miało nie być. Na pokazie co mówili ?
Kadajo 7 416 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia @Phoenix. no serio ? Z Odin sie dał nabrac to ok, ale ty... Jeszcze mi sie oled wypali od tego ekranu oczekiwania 4
Strilok 342 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Mi już normalnie wchodzi do menu bez kolejki. Nie ma żadnego trybu do wyboru. Czyli pewnie chcieli zrobić obciążeniowkę aby zobaczyć ile osób odpala grę 1
Kadajo 7 416 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Dokładnie takie zapewne było założenie tego testu. Przygotowują się na jutrzejszy szal pal
Kadajo 7 416 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia A kto im nie pozwoli odpalić jej wcześniej Tak jak to zrobili dzis
Faflucy 312 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Jak dopalić wcześniej? Dało się grać dzisiaj?
Kadajo 7 416 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Nikt z nas się nie dostał, ale dało się wejść w kolejkę do serwerów.
ODIN85 3 503 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 2 minuty temu, Faflucy napisał(a): Jak dopalić wcześniej? Dało się grać dzisiaj? Klikasz dwa razy lpm w ikonkę na pulpicie.
skypan 1 753 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Teraz EA może się chwalić, że ludzie milionami stali by menu odpalić Tego jeszcze nie grali. Gramy w menu. 1
Faflucy 312 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Do menu to się dało wejść już dwa dni temu. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Przynajmniej dowiedziałem się, że muszę sterownik zaktualizować.
skypan 1 753 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Jak ktoś nie ma klucza to może kupić Ja jutro mogę sprzedać swojego ale za 20 zł. 30 minut stream-u to bolesne przeżycie.
dawidoxx 976 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 18 minut temu, Faflucy napisał(a): Przecież ta beta rusza dopiero jutro. Jak jutro jak ja już 30 lvl wbilem???
Wu70 739 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 4 minuty temu, skypan napisał(a): Jak ktoś nie ma klucza to może kupić To ktoś jeszcze nie ma? Mogę się zlitować i dać za darmo
dawidoxx 976 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Panowie gierka miodzio.. Hedszoty lecą non stop Edytowane 6 Sierpnia przez dawidoxx
Mizu 102 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 3 godziny temu, caleb59 napisał(a): @ODIN85 włącza się z automatu ale tylko jeśli BIOS pracuje w trybie UEFI. Jeśli BIOS wykryje partycje MBR wtedy działa w trybie CSM (Legacy) i ma wyłączony Secure Boot. Kluczem do sukcesu - i mało kto bierze to pod uwagę - jest konwersja partycji MBR na GPT. Po tym procesie wszystko działa bezproblemowo. Zależy od producenta. Gigabyte na Intelu włącza Secure Boot domyślnie, Asrock chyba na wszystkich platformach ma domyślnie wyłączony (sprawdzane na dyskach z partycjami wyłącznie GPT) 1
caleb59 1 633 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia To tylko dodatkowo świadczy o tym jak bardzo gówniany jest asrock. 1
Kyle 200 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Co do tych GPT, SecureBoot, TPM2, to jak ktoś ma normalnie zainstalowanego Win 11 (bez kombinowania) to ma to już najprawdopodobniej włączone. 2 minuty temu, caleb59 napisał(a): To tylko dodatkowo świadczy o tym jak bardzo gówniany jest asrock. Oj tam, oj tam - ja musiałem chyba na każdej płycie coś tam uruchamiać by było to wszystko włączone. Choć nie pamiętam, czy przypadkiem na najnowszych BIOS (takich z tego roku) nie jest to domyślnie włączone (ostatnio mi sięto zaczyna mieszać, bo z dużą ilością sprzętu mam do czynienia ). Edytowane 6 Sierpnia przez Kyle 1
Mizu 102 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 2 minuty temu, caleb59 napisał(a): To tylko dodatkowo świadczy o tym jak bardzo gówniany jest asrock. Powtarzam to przy każdej okazji - z najlepszego startu AM5 ponad dwa lata później najgorszy producent na tej samej platformie. 5 minut temu, Kyle napisał(a): Choć nie pamiętam, czy przypadkiem na najnowszych BIOS (takich z tego roku) nie jest to domyślnie włączone. Jeśli te nowe X870E nie mają innego treatmentu to BIOSy na tej samej agesie świeże dalej mają domyślnie wyłączone (dziś na moim X670E 3.30 musiałem odpalać SB bo ten cały Javelin krzyczał ) Żeby chociaż faktycznie ten Secure Boot zrobił różnice, a pewnie jedynie ludzi wkur*i bo zbrickuje im systemy jak coś pomieszają a W11 24H2 domyślnie im uruchomił Bitlockera a cheaterów jak pełno na każdym BFie tak i dalej będzie tak samo... 2 minuty temu, ppibo1 napisał(a): Gdzie można zdobyć kod? Jutro na streamach za 30min oglądania albo dziś za całe 60 groszy na Kinguinie i innych kluczykowniach 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź