Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Strilok napisał(a):

Ciężko z tym będzie, chyba że portal.

Nie widziałem nigdy rusha na 128 osób nawet w BF 2042. To się nie sprawdzi na bank. Będzie jeden wielki chaos. 

Lepiej aby było mniej map, a bardziej zróżnicowane i dopracowane niż z 30 lipnych.

W Bf2042 jest przeglądanie serwerów to nie widzę powodu żeby z tego rezygnować, tym bardziej że ludzie się tego domagają. 

Co do obsługi 128 graczy to w Bf2042 bardzo dużo gram szturmow na 128 ppl, oczywiście prywatne serwery. Podejrzewam że nie grasz przesadnie często bo wielokrotnie w czasie różnych eventów też był ten tryb rozgrywki dostępny. 

Map z czasem będzie więcej, na bank coś też wpadnie przy okazji  organizowanych eventów, których podejrzewam że będzie trochę. No bo sezony mam nadzieję zostawią więc tam też mapki powinny wpadać z czasem. 

Opublikowano
1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a):

W Bf2042 jest przeglądanie serwerów to nie widzę powodu żeby z tego rezygnować, tym bardziej że ludzie się tego domagają. 

Kolego. Przeglądarka jest do customowego trybu portal :D Nie ma tak klasycznej przeglądarki serwerów dedykowanych dla samego BF 2042. 

2 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

Co do obsługi 128 graczy to w Bf2042 bardzo dużo gram szturmow na 128 ppl, oczywiście prywatne serwery

Tak jak mówiłem portalowe customowe serwery 

3 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

Podejrzewam że nie grasz przesadnie często

W tego szrota jakim jest BF 2042 owszem nie gram. Za to mam tysiące godzin począwszy od BF2 skończywszy na BF4.

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

I na co ci na premierę 2x tyle ? 🤣 żeby się dobrze nauczyć grać i stylu nauczyć na jednej mapie to trzeba grać wiele godzin a ty byś co chciał co 5min inną mapę ? Bezsens. 

Najlepsze servery byly z duza iloscia ticketow fajnie sie wtedy gralo i bylo mozna mapke ogarnac jak rundka trwala 1h+ np z 3k ticketow :E

Opublikowano (edytowane)

Spotkaliście się już że na Oblężeniu Kairu było 3 graczy na dachach tych najwyższych. Kosili tak cały zespół? Nie wiem jakim cudem oni tam w ogóle się dostali. 

Edytowane przez Strilok
Opublikowano

Źle się dzieje kiedy po wbiciu 20 lvl i zrobieniu wszystkich wyzwań wyłączam tą grę z ulgą i nie chcę do niej wracać.

Sprawdzę jeszcze tę mapkę nową, która pojawi się w drugim tygodniu testów i leci z dysku.

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Sprawdzę jeszcze tę mapkę nową, która pojawi się w drugim tygodniu testów i leci z dysku.

Nic ta mapa raczej nie zmieni bo to tylko infantry only.

btw. widać ogromny napływ graczy z Cod-a. Nie mają pojęcia czym jest podbój. Wszyscy na hurra lecą do jednego punktu, po czym lecą do kolejnego, zostawiając ten pierwszy bez obstawy. I tak biegną od punktu do punktu i cały czas są straty. Kiedyś ludzie bardziej ogarniali. Przejmowało się 2-3 punkty i broniło. A jak się docisnęło przeciwnika to leciało na ich punkty i tam stawiało linię obrony. Teraz tego nie ma. 32 graczy w jednym punkcie, później na kolejnym i tak cały czas. Dużo też debili w czołgach. Strzela z działka przeciwko piechocie do czołgu przeciwnika. No dajcie spokój. Nie dość że zdradza pozycję swoją to i tak żadnych obrażeń nie robi. Uwielbiam niszczyć tych noobów w czołgach. Klasa inżyniera/technika bardzo dobra jak dla mnie. 

• Upvote 2
Opublikowano
12 minut temu, caleb59 napisał(a):

Źle się dzieje kiedy po wbiciu 20 lvl i zrobieniu wszystkich wyzwań wyłączam tą grę z ulgą i nie chcę do niej wracać.

No raczej u każdego poleci z dysku bo już nie będzie można grać:E

• Haha 3
Opublikowano
2 godziny temu, Strilok napisał(a):

Kolego. Przeglądarka jest do customowego trybu portal :D Nie ma tak klasycznej przeglądarki serwerów dedykowanych dla samego BF 2042. 

Tak jak mówiłem portalowe customowe serwery 

W tego szrota jakim jest BF 2042 owszem nie gram. Za to mam tysiące godzin począwszy od BF2 skończywszy na BF4.

1. Przecież kwestia przeglądarki serwerów jest powszechnie wymieniana na wish-list'cie graczy. 

Jest na portalu i customach to może być też ogólna. 

2. Szturm na 128 osób stosunkowo często jest dostępny na głównym panelu gry, więc nie żadne customowe serwery tylko oficjalny tryb EA - mówię o Bf2042. 

3. Każdy gra w to co lubi. Ja czekam na BF 6 i będę grał w tą grę. Dużo będę grał 😀

Opublikowano (edytowane)

Nie chce mi się powtarzać ale to jest Call of Duty a nie Battlefield. Najgorszy jest ten kontrast bo na świeżo przed open betą grałem w Battlefielda 4 i to co jest tam a tutaj - nawet biorąc pod uwagę zwykłą Dominację - to jest niebo a ziemia. Większość rzuca się w tej becie jak gówno w przeręblu, chaos totalny, ADHD style gameplay, wszyscy spoceni, balans leży i robi pod siebie.

Tak, wiem, że to beta jednak w 90% dostaniecie to samo na premierę. Ja wysiadam, dla mnie to kurwidołek a nie Battlefield. Każdy kto się tym jara powinien obić sobie mordę i zastanowić się czym był Battlefield i do czego przykłada rękę robiąc preordera w tym wypadku bo nie wiem czy wiecie ale ta gra póki co wygląda na konia trojańskiego, który z czasem zmieni Battlefielda w całkowite CoD made by EA, durne skiny też się w końcu pojawią - może nie w 6 bo tutaj będą badać teren i co można a co nie by nie irytować graczy ale przy BF 7 uderzą pełną parą z głupotami - tak samo było z CoD MW 2019, historia uczy.

Edytowane przez caleb59
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
4 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

1. Przecież kwestia przeglądarki serwerów jest powszechnie wymieniana na wish-list'cie graczy. 

Jest na portalu i customach to może być też ogólna. 

Nie rozumiesz polityki EA. Serwerów dedykowanych nie będzie. To że gracze o tym piszą i tego chcą. EA to nie interesuje. Zresztą zobaczysz sam.

5 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

2. Szturm na 128 osób stosunkowo często jest dostępny na głównym panelu gry, więc nie żadne customowe serwery tylko oficjalny tryb EA - mówię o Bf2042.

Z ciekawości uruchomiłem to coś zwane BF-em i faktycznie masz rację :)

6 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

3. Każdy gra w to co lubi. Ja czekam na BF 6 i będę grał w tą grę. Dużo będę gra

Ja sobie poczekam i może kupię po dłuższym czasie. W tej chwili beta mnie nie oczarowała. Owszem jest lepsza niż 2042, ale nie jest to żadne duże osiągnięcie.

Opublikowano
2 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Nie chce mi się powtarzać ale to jest Call of Duty a nie Battlefield. Najgorszy jest ten kontrast bo na świeżo przed open betą grałem w Battlefielda 4 i to co jest tam a tutaj - nawet biorąc pod uwagę zwykłą Dominację - to jest niebo a ziemia. Większość rzuca się w tej becie jak gówno w przeręblu, chaos totalny, ADHD style gameplay, wszyscy spoceni, balans leży i robi pod siebie.

Tak, wiem, że to beta jednak w 90% dostaniecie to samo na premierę. Ja wysiadam, dla mnie to kurwidołek a nie Battlefield. każdy kto się tym jara powinien obić sobie mordę i zastanowić się czym był Battlefield i do czego przykłada rękę robiąc preordera w tym wypadku bo nie wiem czy wiecie ale ta gra póki co wygląda na konia trojańskiego, który z czasem zmieni Battlefielda w całkowite CoD made by EA, durne skiny też się w końcu pojawią - może nie w 6 bo tutaj będą badać teren i co można a co nie by nie irytować graczy ale przy BF 7 uderzą pełną parą z głupotami - tak samo było z CoD MW 2019, historia uczy.

Brak ci skila, to nie wina gry :hihot:

Ale właśnie dla takich osób macie grę z botami...

...Ale tylko do 16 levelu :E

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Strilok napisał(a):

Nie mają pojęcia czym jest podbój. Wszyscy na hurra lecą do jednego punktu, po czym lecą do kolejnego, zostawiając ten pierwszy bez obstawy. I tak biegną od punktu do punktu i cały czas są straty. Kiedyś ludzie bardziej ogarniali. 

To fakt nie ma współpracy prawie żadnej ,  byle fraga ubić    nie używają swoich klas zgodnie z przeznaczeniem , medyk nie podnosi   , technik nie naprawia ...  

Ale ten trend jest już  od kilku odsłon  gry 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Brak ci skila, to nie wina gry

Nie powiedział bym że to brak skilla. Bo:

GlacierEventsScreenshot2025_08_08-14_05_29_14.thumb.png.dbfea2876f7c51b826db1fda713d42e3.png

Mam te same odczucia co caleb59. Ducha Battlefielda nie ma. Bezsensowny napływ graczy z Cod-a. Dice moim zdaniem niech się w końcu zdecyduje dla kogo jest ta gra. Jaki target wybierają. Bo jeśli coś pośrodku to ja wychodzę z tego pociągu.

• Upvote 1