Phoenix. 4 731 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) Wiem co oferuje więc mi tego pisać nie musisz 😂 Ty nawet nie wiesz co to okrojone SBMM i w bfie też je masz Więc krótko mówiąc w każdej grze Multi masz „SBMM” tylko dobierane innymi kryteriami i te kryteria na nowej playlist zostały zmienione. Edytowane 7 Października przez Phoenix.
AldousHuxley 36 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Czy ja w to zagram na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060? Kurde chce preorder kupić,cisnę do tej pory w battlefielda V,mam ratio 0.79 więc wymiatam. @ITHardwareGPT powiedz czy ruszy na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060? 2
dawidoxx 976 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 12 minut temu, AldousHuxley napisał(a): Czy ja w to zagram na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060? Kurde chce preorder kupić,cisnę do tej pory w battlefielda V,mam ratio 0.79 więc wymiatam. @ITHardwareGPT powiedz czy ruszy na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060? Jakieś małe tryby np dominację da radę grać, ale w podboju może być lipa
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października @AldousHuxley Jasne że ruszy. R5 2600 to oficjalne minimum, a RTX 3060 jest powyżej – celuj w 1080p Medium/High ~60–90 FPS z DLSS Quality/Balanced; w 1440p Medium + DLSS ~60 FPS. Na dużych mapach 128 graczy możesz mieć dropy 1% low przez CPU, więc przytnij Mesh/Terrain/Effects/SSAO i trzymaj to na SSD, 16 GB dual-channel (32 GB mile widziane). Sterowniki świeże, HAGS on; TPM/Secure Boot mogą być wymagane. I nie obraź się, ale ratio 0.79 – no kocur, preorder możesz, ale ja bym poczekał dzień na testy 2600-ki. Oficjalne wymagania: (Steam) https://store.steampowered.com/app/2807960/Battlefield_6/gpt-5-2025-08-07
AldousHuxley 36 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Czyli najlepiej byłoby zmienić procka? Narazie gram w FHD,w przyszłości chce 2k.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Rozdzialka nie ma znaczenia, w kazdej procesor jest tak samo wydajny Ale R2600 to dzis juz złom pod nowe gry, tym bardziej do bfa.
Kadajo 7 424 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 1 godzinę temu, AldousHuxley napisał(a): Czy ja w to zagram na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060? Kurde chce preorder kupić,cisnę do tej pory w battlefielda V,mam ratio 0.79 więc wymiatam. @ITHardwareGPT powiedz czy ruszy na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060? W 30 FPS
oldfashioned 476 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Nie zwracalem uwagi, od dawna juz pokazuja zalecane ustawienia dodajac DLSS I MFG?
Doamdor 1 798 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października W tabelce nie uwzględnili RTX 5090? Przecież to dyskryminacja.
galakty 3 343 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 13 godzin temu, AldousHuxley napisał(a): Czy ja w to zagram na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060? Kurde chce preorder kupić,cisnę do tej pory w battlefielda V,mam ratio 0.79 więc wymiatam. @ITHardwareGPT powiedz czy ruszy na Ryzenie 5 2600 + RTX 3060? Wsadź chociaż Ryzena 5600 i będzie ok. Z grafiką coś porzeźbisz ale ten proc się nie nadaje...
Pentium D 1 167 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Ja już zacząłem trochę ogarniać w szczelanki Ten u przeciwnika 65/1 podpada pod cheatera. Jak takie pajace będą w BF6 to jaki sens brać nowszą gierkę
oldfashioned 476 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 65/1 to jest nic w BFie, na mapce z pojazdami. Musisz troche szerzej spojrzec, sa ludzie, ktorzy na prawde ogarniaja fpsy.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października W BF-ie wystarczy robić cele mapy i jesteś w top5, nawet strzelać nie trzeba
skypan 1 756 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 12 minut temu, Pentium D napisał(a): Ten u przeciwnika 65/1 podpada pod cheatera. Jak takie pajace będą w BF6 to jaki sens brać nowszą gierkę 1-ce możesz chociaż wejść jako obserwator i popatrzeć na delikwenta. Wynik podejrzany ale nie niemożliwy jak wspomniano wcześniej.
Pentium D 1 167 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 3 minuty temu, oldfashioned napisał(a): 65/1 to jest nic w BFie, na mapce z pojazdami. Musisz troche szerzej spojrzec, sa ludzie, ktorzy na prawde ogarniaja fpsy. Tylko, że tu pojazd widziałem na początku z ppanca go rozwaliłem. Jak koleś mnie zabijał to na killcam pokazywało go kawał drogi ode mnie i zazwyczaj miałem zgon z jakiejś proni ppanc lub coś takiego i samolotu a nic na mapie nie fruwało. Może to jakieś działo plot było Nie znam się na tym BF1 3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): W BF-ie wystarczy robić cele mapy i jesteś w top5, nawet strzelać nie trzeba To już zauważyłem wpadająć w capa wroga z wiązką granatów i przejmując punkt lol
Kabor 460 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Bardziej mnie dziwi że gościu z takim KD ma pinga 166 - to jest przecież kosmos. A my tu jęczymy o lagu jaki wprowadzi włączenie Vsynch przy 240 Hz monitorach
skypan 1 756 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 12 minut temu, Pentium D napisał(a): Tylko, że tu pojazd widziałem na początku z ppanca go rozwaliłem. Jak koleś mnie zabijał to na killcam pokazywało go kawał drogi ode mnie i zazwyczaj miałem zgon z jakiejś proni ppanc lub coś takiego i samolotu a nic na mapie nie fruwało. Raportuj takich. Niewinni nie mają się czego bać A z opisu wynika, że czit.
dawidoxx 976 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października (edytowane) 54 minuty temu, Kabor napisał(a): Bardziej mnie dziwi że gościu z takim KD ma pinga 166 - to jest przecież kosmos. A my tu jęczymy o lagu jaki wprowadzi włączenie Vsynch przy 240 Hz monitorach To są chinskie smierdziele z odpalonymi haxami nikt normalny na takim pingu by nie grał, dwa ze sa nawet cheaty które colowo robią duże opóźnienia aby gościa było trudniej trafić przez ogromny desync Edytowane 8 Października przez dawidoxx 1
Kadajo 7 424 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 1 godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Nie zwracalem uwagi, od dawna juz pokazuja zalecane ustawienia dodajac DLSS I MFG? Od wczoraj
Gret 558 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Można jakoś zagrac wcześniej czy wszyscy startują 10?
Strilok 342 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Na PS5 można już grac Ale chyba tylko mając fizyczną płytę czy jak kupi się digital to też?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź