babayaga 136 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Dobrze że będą kolejki, jakby nie było to nikt by nie zagrał, bo serwery by leżały :E. Gra zakupiona, jak pisałem w dzień premiery preoderek. Arc Raiders też wpadnie, pewnie nawet droższą edycję wezmę. Nie pamiętam kiedy kupiłem 2 gry w jednym miesiącu. Ostatnio może 3-4 lata temu.
noah 45 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Ja będzie 17 to zrobi się pusto na forum jakby puścili niewolnicę Izaurę w latach 80.
babayaga 136 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 2 minuty temu, noah napisał(a): Ja będzie 17 to zrobi się pusto na forum jakby puścili niewolnicę Izaurę w latach 80. Albo będą żywe dyskusje jak w kolejkach za komuny :E.
Gret 554 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października żeby odpalić singla też trzeba w kolejce stać?
Kadajo 7 406 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Najprawdopodobniej. Bo kolejka będzie do logowania się do usługi, nie do serwerów MP. (chociaż tam pewnie tez)
skypan 1 752 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 40 minut temu, oldfashioned napisał(a): Wyjdzie premiera, zaraz bedzie szukanie a czemu on ma wiecej klatek, a czemu jemu na yt nie rwie a mi rwie. Ja tam nie włączę licznika FPS i będzie git 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Kij tam o 2 pewnie normalnie zagram jak wstanę. Teraz bonus jak się uda
Sheenek 330 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października W becie te kolejki szybko szly wiec moze nie bedzie tragedii. Mi to i tak bez roznicy bo dopiero wieczorem bede mogl zasiasc, ale trzymam kcuiki dla was 1
Pentium D 1 159 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Wyprałem podkładkę. Szkoda, że nie wiem gdzie posiałem nowe ślizgi do myszki. Idę spać. Edytowane 10 Października przez Pentium D 2
Kadajo 7 406 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Nie no ja chyba panowie jednak do was nie dołączę. Nie widzę fajnych promocji. 1
userKAMIL 856 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Jaki Hype XD 50 minut i 🔥 Edytowane 10 Października przez userKAMIL 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) serwery chyba dziś eksplodują, na Loaded (stare CDKeys) klucze na obie edycje PC wykupione Edytowane 10 Października przez Element Wojny
Gret 554 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Nie no ja chyba panowie jednak do was nie dołączę. Nie widzę fajnych promocji. zaskórniaki się skończyły? a tu jeszcze grafa do wymiany 1
Marvf 67 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października @Kadajosprawdź czy ci jakieś skiny lub skrzynki w cs2 nie zalegają jeśli grałeś, ja sobie tym sposobem zrobiłem kilkudziesięcioprocentową zniżkę ^^ 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października A gdzie tam. Kasy jak lodu ale nie dam za BF6 300zl Nawet jak będą boty
babayaga 136 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): serwery chyba dziś eksplodują, na Loaded (stare CDKeys) klucze na obie edycje PC wykupione Jak to. Przeca mówili po ciula preordery jak cyfrowej gry nie braknie?
ODIN85 3 501 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Przygotowałem się na długie kolejki 1 3
Fenrir_14 825 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) @KadajoPewnie do premiery sezonowej przepustki i tak nie spadnie cena jakoś znacząco, o ile w ogóle spadnie - mowa o steam edition. Edytowane 10 Października przez Fenrir_14
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 1 minutę temu, babayaga napisał(a): Jak to. Przeca mówili po ciula preordery jak cyfrowej gry nie braknie? Spoiler 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Przygotowałem się na długie kolejki A ty będziesz grał czy oglądał jak grają inni? Edytowane 10 Października przez Element Wojny 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 24 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): @KadajoPewnie do premiery sezonowej przepustki i tak nie spadnie cena jakoś znacząco, o ile w ogóle spadnie - mowa o steam edition.
Marvf 67 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października U mnie zaraz domowe tortille z kurczakiem wjeżdżają, tylko sracza pod sobą brakuje
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, Marvf napisał(a): U mnie zaraz domowe tortille z kurczakiem wjeżdżają, tylko sracza pod sobą brakuje Słaba organizacja u kolegi. 5
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź